Розім’ялись в регулярці, а тепер до справи. Календар!

Минулих вихідних у День закоханих фінішували всі без виключення матчі Регулярного чемпіонату сезону 2020/2021. За підсумками базової частини змагань стали остаточно відомі імена команд-призерів, колективів що потрапили до чвертьфіналів плей-офф Абсолютної першості та невдахи, котрим дається шанс реабілітуватися у поєдинках втішного турніру «Cake Cup». Про перебіг подій та драматичні розв’язки в лігах читайте в цьому матеріалі, а ми лише нагадаємо, що згідно Регламенту АМФВ всі матчі плей-офф «абсолютки» будуть складатися із двох поєдинків на всіх етапах турніру. Переможцем кожного двобою стане команда, яка матиме кращі показники за сумою двох матчів. У разі ж рівноваги долю переможця протистоянь після другої зустрічі визначатиме серія післяматчевих пенальті. За такою ж системою будуть зіграні матчі «Cake Cup», хоча тут команди трьох боксів почнуть з етапу 1/2-ї фіналу, а представники П’ятої ліги «Мідас-2» та ФК «Гірка Полонка» посперечаються за найменший з тортів відразу з фінального двобою. Отже кожен гол, можливий фол та решта з чисельних ігрових моментів набувають подвійної ціни, адже хто програв, той вибуває. Пари 1/2-ї  формуватимуться за стандартною логікою – переможці першої та четвертої пари утворять перший півфінал, а в другому зійдуться «вікторіанці» другої та третьої пар чвертьфіналістів.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1223

Також слід не забувати, що Абсолютний чемпіон Волині сезону 2020/2021 в Суперлізі цього річ представлятиме область у фінальній частині Чемпіонату України в Другій лізі, а ще два колективи отримають право зіграти у фіналі АФЛУ. Можливо саме цей факт вплинув на дії команд найвищого дивізіону нашого регіону, котрі в усіх матчах фінального 9-го туру грали виключно на перемогу.

Спроба «ТТІ» вже у дебютному сезоні потрапити на п’єдестал пошани за рахунок перемоги над достроковим чемпіоном в домашньому матчі виявилася невдалою. ЛФК «Любарт» у Нововолинську не став дарувати супернику жодного залікового балу. Мінімальна перемога 3:2 стала підсумком цікавого протистояння, а «князі» фінішували в «регулярці» із стовідсотковим результатом – 27 очок з 27-и можливих. Новий рекорд, хоча в сезоні 2017/2018 ковельчани також без втрати очок пройшли турнірною дистанцією Регулярної першості, але тоді у Суперлізі грало 8, а не десять команд.

В нинішньому сезоні «Вокар» фінішував на третій сходинці, здолавши 5:2 на шляху до п’єдесталу пошани прямого конкурента – найтитулованіший клуб Волині хорівську «Надію». Звітний поєдинок перетворився у генеральну репетицію плей-офф, адже саме цим суперникам доведеться зіграти на етапі 1/4-ї Абсолютної першості, що підкорювалася конкурентам у минулих футзальних сезонах.

Впевнена перемога 7:1 «Вотрансу» в луцькому дербі над «Теремно Хліб» відправила «хлібопеків» на восьму сходинку та обрала їм у суперники лідера першості ЛФК «Любарт», з яким «червоно-жовті» традиційно люблять грати, а кубковому протистоянні навіть заставили фаворита взяти участь у лотереї під назвою післяматчеві пенальті. А команді Юрія Волошина доведеться добряче підготуватися до двобою із нововолинським «ТТІ», котрий в цьому сезоні добряче попсував крові старожилам Суперліги.

Срібні нагороди першості виборов один із головних конкурентів ЛФК амбітний МФК «Хорів», якому не склало великого труда обіграти учасника втішного турніру команду «Кураж» - 10:3. І тепер підопічні Віктора Ревка на першому етапі спробують пройти футбольний «ЛСТМ», котрий у напруженому протистоянні з «Динамо» в рамках луцького дербі вирвав мінімальну перемогу з рахунком 2:1 та потрапив у плей-офф, відправивши земляків у «Cake Cup».

1/4 плей-офф Суперліги:

1 пара: 1 – 8                 ФК Любарт – Теремно Хліб

2 пара: 2 – 7                 МФК Хорів – ЛСТМ

3 пара: 3 – 6                 Вокар-Ковель – Надія

4 пара: 4 – 5                 ТТІ Нововолинськ – Вотранс

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1222

FC «Respeсt» доволі впевнено накотив на фініш турнірної дистанції, втративши по дорозі лише 2 очки. В останньому турі «регулярки» у Вищій лізі поважні не залишили шансів досвідченому «Торпедо» - 8:4 та отримали собі в суперники на першому етапі плей-офф луцький «Neris-Авангард», котрий за рахунок бойвої нічиї 1:1 у матчі з олицьким «Атлетіком» зумів в останню мить на один пункт випередити досвідчений «Колос» у гонці за плей-офф. Ківерцівська команда з рахунком 1:9 поступилася «Енергопрофу» з обласного центру та готуватиметься тепер до поєдинків з луцьким «Куражем» за головний приз турніру «Cake Cup №1». До речі, вищезгадані «Атлетік» та «Енергопроф» утворили третю пару 1/4-ї плей-офф.

Місцевий «Агромат» в насиченому ігровими подіями матчі переміг 4:2 ФК «Топільно» і за прикладом добре знайомих за минулим сезоном суперліговських «Вокару» та «Надії» провів тренувальний поєдинок із суперником, який став прямим конкурентом лучанам на етапі 1/4-ї.

20 голів були зафіксовані в ігровому протоколі матчу «Мідас» - ФК «Волинська приватна автошкола». Участь «античної» команди в «Cake Cup №1» не підлягала сумніву вже кілька турів тому, а ось «автомобілістам» після перемоги в звітній зустрічі 17:3 доведеться демонструвати свій фах у двох матчах чвертьфіналу «абсолютки» з командою Анатолія Мищука, яка після останнього матчу через червоні картки залишилася без кількох провідних виконавців.

1/4 плей-офф Вища ліга:

1 пара: 1 – 8                 FC Respect – Neris-Авангард

2 пара: 2 – 7                 Агромат – ФК Топільно

3 пара: 3 – 6                 Атлетік О – Енергопроф

4 пара: 4 – 5                 Торпедо – ВП Автошкола

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1221

Непередбачуваним виявився завершальний тур у Першій лізі, особливо завершальна частина боротьби за медалі. Так хорівська «Надія-2» завдяки перемозі 4:1 залишила амбітний «Akcent» без нагород «регулярки», а собі в суперники отримала добре знайомих «кумів» з Луцька. В свою чергу ФК «Кум і Ко» несподівано розписав «мирову» 2:2 з «Олімпом» та не скористався шансом здобути перший титул чемпіонату. Помічником лучанам у 9-му турі могла стати «Олімпія», яка в драматичній грі з, як з’ясувалося, чемпіоном Регулярної першості МФК «Дім фасадів» здобула вікторію 3:2 та опанувала третю сходинку п’єдесталу пошани. З огляду на те, що «домовитий» колектив знав результат прямого конкурента ще до матчу, і міг собі дозволити «розслабон». В чвертьфіналі з оновленим «Олімпом» легкої прогулянки для фаворита не очікується, адже на зимовому етапі першості колектив Валерія Івахненка демонструє непоганий футзал.

Вищезгадана «Олімпія» отримала у суперники за чвертьфіналом ХФК «Фіміам», а луцький «Akcent» поміряється силами з любешівською «Прип’яттю», яка впевнено 5:1 обіграла міцний «Духче» та відправила хлопців з Рожищанського району до втішного турніру. А ФК «Мар’янівка» ще за тур до того вирішила зосередитися на перегонах «Cake Cup №2», тим більше що досвід перемоги в цьому змаганні у «волинських хорватів» вже є.

1/4 плей-офф Перша ліга:

1 пара: 1 – 8                 МФК Дім фасадів – Олімп

2 пара: 2 – 7                 ФК Кум і Ко – Надія-2

3 пара: 3 – 6                 Олімпія – ХФК Фіміам

4 пара: 4 – 5                 Akcent – Вотранс-2 Прип'ять

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1220

Фінішний тур у загадковій з огляду на турнірні пасьянси Другій лізі, окрім «золотого матчу» виявився самим передбачуваним за дев’ять зіграних вік-ендів. У чотирьох матчах поспіль перемогли команди, що знаходилися вище за своїх опонентів у «турнірці». Битву аутсайдерів «Новатор» виграв у команди «West Side» з рахунком 3:1 та повним складом відправився на трибуну спостерігати за матчем дублерів «Любарта» з конкурентом смолявців за право зіграти у плей-офф клубом «Луцьктепло». Єдиний забитий м’яч «юніорами» вирішив долю відразу двох колективів. «Новатор» таки вскочив на підніжку «абсолютного» потяга з восьми вагонів, даруйте команд, а луцькі «комунальники» продовжать лише у березні перегони за «Cake Cup №2», де суперником «тепловиків» у півфінальному двобої буде добре відомий ФК «Мар’янівка».

«Kroshu Lutsk» не залишив шансів МФК «Гранітбудексклюзив» 8:1, але млинівський «Атлетік» не зумів забрати залікові бали у FC «Traders» (2:4) і залишив представників німецького заводу поза межами медального заліку. Бронза у підсумку в клубній скарбничці «біржовиків» з обласного центру.

Найцікавішим за сюжетом та ігровою складовою виявився матч за звання чемпіона «регулярки» у Другій лізі. Ситуація в дивізіоні напередодні вирішальної зустрічі склалася така, що головний претендент за золото «Камаз-Агро» поступився аутсайдеру із Смоляви. Помилкою прямого конкурента ФК «Арсенал» скористався і впевнено переграв одного з конкурентів на п’єдестал пошани луцький FC «Traders». І ось очна зустріч конкурентів на титул переможця «регулярки», в який «канонірів» влаштовувала лише перемога. Долю видовищного поєдинку за рахунку 1:1 практично вирішив гол-красень Романа Юлдашева. Підсумкові 3:1 стали приводом для святкового чемпіонського кола-хороводу у виконанні «канонірів». Срібні нагороди відповідно будуть вручені колективу з Острожця.

1/4 плей-офф Друга ліга:

1 пара: 1 – 8                 ФК Арсенал – Новатор Смолява

2 пара: 2 – 7                 Камаз-Агро Острожець – МФК Гранітбудексклюзив

3 пара: 3 – 6                 FC Traders – Любарт Junior

4 пара: 4 – 5                 Kroshu Lutsk – Атлетік М

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1219

Земляки «камазівців» з команди «Olaf-Kesem Sport» не став берегти сили у матчі заключного туру Третьої ліги з ФК «Дежа» і обіграв суперника розгромно 7:0, відправивши тих у «Cake Cup №3», а собі отримавши на першому етапі конкурента на Абсолютну першість другу команду «поважних».

Свою чергову перемогу здобув і луцький «BusMarket Group» - срібний призер, якому в плей-офф доведеться розпочати з «Шігірюмом» із Прилуцького. Третю сходинку п’єдесталу пошани опанував СК «Горохів-Юніор». Підопічні ветерана українського футзального руху Віталія Герасимчука на першому етапі проведуть двобій з ФК «Стир». А луцький ФК «Фенікс ДПЗ» поміряється силами з FC «Hawest».

1/4 плей-офф Третя ліга:

1 пара: 1 – 8                 Olam-Kesef Sport – FC Respect-2

2 пара: 2 – 7                 BusMarket Group – Шігірюм

3 пара: 3 – 6                 СК Горохів-Юніор – ФК Стир

4 пара: 4 – 5                 ФК Фенікс ДПЗ – FC Hawest

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1218

Четверта ліга достроково виявила чемпіона, котрий під прапором ФК «Пірванче» дозволив собі дещо розслабитися у матчі з останньою командою дивізіону і лише надзусиллями зумів вирвати нічийний результат – 3:3. Проте «срібна битва» вийшла на славу. В драматичному протистоянні «Волинь Угринів» - «Луцьк Центр» за рахунку 1:1, що влаштовував «центровиків», кращий гравець матчу Дмитро Вахмістров за 10 секунд до фінальної сирени забив переможний м’яч і приніс угринівцям титул віце-чемпіонів Регулярної першості в сезоні 2020/2021.

У зв’язку і рівністю майже всіх суперників Четвертого дивізіону майже в усіх чвертьфіналах варто очікувати серйозного протистояння у боротьбі за звання Абсолютного чемпіона.

1/4 плей-офф Четверта ліга:

1 пара: 1 – 8                 ФК Пірванче – Ярд

2 пара: 2 – 7                 Волинь Угринів – Клевер Сторс

3 пара: 3 – 6                 Луцьк-Центр – ВолиньФам

4 пара: 4 – 5                 Надія-3 – ФК Вишків

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1298

В останню мить до вісімки учасників Абсолютної першості в П’ятій лізі зміг долучитися колектив «Переможна варта», який за додатковими показниками обійшов «Мідас-2» і отримав собі у суперники вже діючого чемпіона «регулярки» команду «Волинь05», яка в останньому турі зазнала першої втрати залікових балів, зігравши внічию 1:1 з земляками із «Tatrafan Flexible». Клуб «Vadrus» у суботу 13 лютого на паркеті СК «Арена Спорт» дотиснув бронзового призера колківський «Штурм» та отримав суперника на першому етапі плей-офф в особі «ВФБ Груп Лімітед». Чвертьфінальне протистояння гарантовано має бути запеклим в парі АСК «Забороль» - ФК «Кременець», де обидві команди під кінець першості вийшли на пік своєї форми.

1/4 плей-офф П’ята ліга:

1 пара: 1 – 8                 Волинь05 – Переможна варта

2 пара: 2 – 7                 Vadrus – ВФБ Груп Лімітед

3 пара: 3 – 6                 ФК Штурм К – Tatrafan Flexible

4 пара: 4 – 5                 АСК Забороль – ФК Кременець

 

Ну і гріх не згадати тих, хто спробує підсолодити гіркоту не потрапляння до плей-офф перемогою в «Cake Cup». У втішному турнірі на початку березня після чвертьфіналів плей-офф, починаючи з 1/2-ї (окрім П’ятого дивізіону) всі команди, як і учасниці «абсолютки» гратимуть по два матчі, за підсумками яких з’ясуються фіналісти. За «Cake Cup №1»  поведуть боротьбу команди: «Динамо» - «Мідас» та «Кураж» - «Колос». У представників другого боксу утворилися наступні пари: «Духче Боратин» - «West Side» та  ФК «Мар’янівка» - «Луцьктепло». А за смачний торт у «Cake Cup №3» на півфінальному етапі зійдуться: ФК «Дежа» - «Покров» та  ХФК «Фіміам-2» - «Теремно Хліб-2». Довше всіх відновлення ігрового процесу чекатимуть фіналісти «Cake Cup №4». Представники П’ятої ліги «Мідас-2» та ФК «Гірка Полонка» зіграють свої вирішальні матчі в день усіх фіналів.

Що ж, починається саме цікаве. Спостерігаємо. Вболіваємо разом!

Попередній план календар закінчення Чемпіонату Волині 2020/2021

20-21 лютого               ¼ фіналу Плей-офф. І гра.

27-28 лютого               ¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра.

8 березня                       ½ фіналу Кубків Волині

13 березня                   ½ фіналу Плей-офф. І гра.

14 березня                   ½ фіналу Плей-офф. ІІ гра.

20-21 березня             Фінал Плей-офф. І гра. Фінал Кубків Волині

27-28 березня             Фінал Плей-офф. ІІ гра. Фінал Кубків Волині

 

Календар 20-21 лютого

20 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

¼ фіналу Плей-офф. І гра. П’ята ліга

09.30                 ВФБ Груп Лімітед – Vadrus

10.30                 Переможна варта – Волинь05

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Четверта ліга

11.30                 ВолиньФам – Луцьк-Центр

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Друга ліга

12.30                 Новатор Смолява – ФК Арсенал

13.30                  Любарт Junior – FC Traders

14.30                 МФК Гранітбудексклюзив – Камаз-Агро Острожець

15.30                 Атлетік М – Kroshu Lutsk

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Суперліга

16.30                 ЛСТМ – МФК Хорів

17.30                 Вотранс – ТТІ Нововолинськ

18.30                 Теремно Хліб – ФК Любарт

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

19.30                 U-15         ФК Кристал – ДЮСШ Рожище

20.10                 U-13          Любарт – ЖФК Легіон

20.50                 U-15          Power – ФК Кристал

 

21 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

¼ фіналу Плей-офф. І гра. П’ята ліга

09.30                 ФК Кременець – АСК Забороль

10.20                 Tatrafan Flexible – ФК Штурм К

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Суперліга

11.00                 Надія – Вокар-Ковель

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Перша ліга

12.30                 Олімп – МФК Дім Фасадів

13.30                  Надія-2 – ФК Ку і Ко

14.30                 Вотранс-2 Прип’ять – Akcent

15.30                 ХФК Фіміам – Олімпія

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Вища ліга

16.30                 ВП Автошкола – Торпедо

17.30                 Енергопроф – Атлетік О

18.30                 ФК Топільно – Агромат

19.30                 Neris-Авангард – FC Respect

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Четверта ліга

20.30                 Ярд – ФК Пірванче

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Четверта ліга

09.30                 ФК Вишків – Надія-3

10.30                 Клевер Сторс – Волинь Угринів

¼ фіналу Плей-офф. І гра. Третя ліга

11.30                 FC Hawest – ФК Фенікс ДПЗ

12.30                 Шігірюм – BusMarket Group

13.30                 FC Respect-2 – Olam-Kesef Sport

14.30                 ФК Стир – СК Горохів-Юніор

 

МАЙДАНЧИК №1

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7           Любарт Kids – FC Respect

10.40                 U-15          ФК Кристал – Атлетік

11.20                 U-7           ДФК Штурм – Амазонка

12.00                 U-7           Лаккі Тім – Лаккі Тім-2  

12.40                 U-7           ДФК Штурм – Любарт Kids

13.20                 U-15          ДФК Штурм – ФК Кристал

14.00                 U-13          ДФК Штурм – ДЮСШ №4 Рівне

14.40                 U-15          ДФК Штурм – Любарт

15.20                 U-11         ЖФК Легіон Л – ДФК Штурм

16.00                 U-13         Любарт-2 – ДЮСШ №4 Рівне

16.40                 U-11         ДФК Штурм – Костопіль

17.20                 U-9           ФК Гірка Полонка – ФК Спортінг

18.00                 U-13          ДФК Штурм – Мідас

18.40                 U-11         FC Respect – Мідас

19.20                 U-13         ФК Гірка Полонка – Мідас-2

 

МАЙДАНЧИК №2

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Маневичі – ДЮСШ №4 Рівне

10.40                 U-9           Любарт Kids – Маневичанка    

11.20                 U-11          Костопіль – ДЮСШ №4 Рівне

12.00                 U-9           ДЮСШ №4 Рівне – Маневичанка

12.40                 U-9           Мідас – Маневичі

13.20                 U-11          Любарт Kids – ДЮСШ №4 Рівне        

14.00                 U-11         ЖФК Легіон Л – Костопіль

14.40                 U-9           Амазонка – FC Respect

15.20                 U-9           ЖФК Легіон – Мідас