Абсолютна першість стартувала. КАЛЕНДАР!

Минулого вік-енду на любителів футзалу чекав десерт – Абсолютний чемпіонат Волині з футзалу, підкріплений кваліфікаційним раундом насправді «солодкого» турніру «Cake Cup №3», де в чвертьфіналах зіграли представники Четвертої ліги. Не секрет, що найбільша увага була прикута до матчів 1/4-ї плей-офф в усіх лігах, де претенденти на чемпіонські титули в двораундових поєдинках розпочали безкомпромісну боротьбу. І вже за підсумками першого раунду можна робити перші висновки та прогнози щодо фаворитів у турнірі за звання Абсолютних чемпіонів Волині в усіх шести лігах. Є перші сенсації та несподіванки, що не завжди пов’язані суто з ігровими моментами.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

В суботу 8 лютого на паркеті СК «Арена Спорт» представники Суперліги зіграли свої перші чвертьфінали. І першою неприємною тенденцією сезону, але не першою в історії обласного футзалу, стала відсутність певної кількості майстерних виконавців, для яких насправді спортом №1 є лише футбол. Глобальне потепління на нашій планеті, як не дивно, наприкінці зими «підморожує» бажання футболістів грати м’ячем №4 під загрозою штрафів та санкцій зі сторони «великих» клубів аля-«Одек» та інші. Бажання ретельно підготуватися до футбольного сезону в Чемпіонаті України серед аматорів та в надзвичайно престижній першості Волинської області спонукає клуби-учасники робити вибір не на користь футзалу. І без того короткий (листопад – лютий) міні-футбольний сезон стискається до формату короткочасних турнірів, а потужний футбольний чемпіонат області в стилі Англійської прем’єр ліги грається за системою «осінь – весна» з величезними перервами на релакс-відпочинок як зимою, так і літом. Який тут в біса футзал.

 

Другорядність меншого брата ФУТБОЛУ в першу чергу далася в знаки саме у «абсолютці» Суперліги, де склади заявлених на гру виконавців іноді дивували глядачів, котрі прийшли на матчі плей-офф в очікуванні «заруб», а побачили експерементально-організаційні поєдинки. Показовим в плані непередбачуваності заявкових протоколів та й підсумку став матч «Вокар» - МФК «Хорів», в якому діючий володар титулу Абсолютного чемпіона поступився супернику, в складі якого також були футбольні «неявки» з рахунком 4:7. І хоча ніхто не збирається применшувати напрацювання для перемоги хорівських футзалістів, а тим більше ставити хрест на позитивному підсумку двобою для ковельчан, факт лишається фактом – в повних бойових складах зустріч безумовно була б цікавішою.

Так само «була б» і перша чвертьфінальна гра ФК «Любарт» проти першого чемпіона Волині – луцького «Вотранса». В дербі перемогла «князівська» команда, забивши три і пропустивши один м’яч у відповідь, що дозволило підопічним Назара Бугайчука дещо реваншуватися за поразки на старті сезону в «регулярці» і Кубку, та в гарному настрої відправитися у неділю до Львову на передостанній поєдинок Другої ліги з «Галицькою здобою». До речі, лучани зіграли внічию 3:3 та тур до фінішу застовпили за собою «непрохідну» третю сходинку відбірної таблиці у групі. А матч-відповідь в 1/4-й плей-офф, що відбудеться за тиждень, формально зберігає інтригу, адже рахунок 3:1 у футзалі за двораундової системи нічого не гарантує.

Чого не скажеш про лідера сезону – «Надію». Хорівський колектив більш ніж впевнено переграв «Торпедо» 11:1 та перетворив наступну зустріч у формальність.

Самим напруженим та драматичним у суботу став поєдинок між командами «Динамо» та «Кураж». В матчі рівних можливостей фортуна посміхнулася волинським «россо-нері», котрі перемогли мінімально 2:1 і з гандикапом в м’яч можуть з позиції сили будувати турнірну стратегію.

І ще два слова про негативне, чи то про футбольне. У зв’язку із підготовкою до футбольних перегонів до комітету з проведення змагань АМФВ з офіційними листами звернулися кілька клубів, що представляють спорт №1, аби в найближчий термін зіграти півфінальні матчі Кубку Волині. На виконкомі АМФВ було прийнято рішення піти на зустріч футбольним адептам та вже у неділю зіграти матчі 1/2-ї Ювілейного десятого розіграшу головного кубкового трофею області (решта кубкових фіналів буде зіграна пізніше – слідкуйте за інформацією на сайті). До речі, обидва матчі заслуговують на особливу увагу, адже в першій парі зіграє місцевий «Вотранс» проти титулованої «Надії», а в другому поєдинку зійдуться діючий володар трофею «ЛСТМ» та амбітне «Динамо».

Також на виконкомі було розглянуте звернення футбольного клубу «ЛСТМ» щодо зняття з втішного турніру «Cake Cup №1». Таким чином першу путівку до фіналу, а з тим і до самого великого торту, отримав ХФК «Фіміам». А ось його прямі конкуренти в «солодких» перегонах «Агромат» та ФК «Любарт-2» наступних вихідних розпочнуть двораундову дуель за «Cake Cup».

Збірна ¼ фіналу Плей-офф. Суперліга:

Борисюк Дмитро – МФК Хорів

Повідзьон Олександр – Кураж

Вишневський Сергій – ФК Любарт

Шелест Петро – Надія

Чотири пари учасників Абсолютного чемпіонату Волині у Вищій лізі в неділю 9 лютого зійшлися на майданчику СК «Арена Спорт», аби зробити перші кроки до головного титулу сезону 2019/2020. Тут вже футбол не стояв на заваді і матчі прикрасили другу частину футзального вік-енду змістовним видовищем. Хоча і у «вишці» з однією вакансією до півфіналу плей-офф все більш-менш зрозуміло. «Теремно Хліб» в луцькому дербі впевнено переміг 9:0, а тому в неділю 16 лютого може розглядати матч-відповідь, як тренування з посиленою відповідальністю.

В решті двобоїв все має визначитися лише після фінальних свистків. Так бронзовий призер «регулярки» ще в одному дербі обласного центру дещо несподівано поступився «Рятівнику» 1:3. І тепер перед клубом «Neris-Авангард» стоїть непросте завдання відіграти бодай два голи, аби залишитися у турнірі «абсолютки». А луцький «Мідас» після 1:3 від переможця Регулярної першості нововолинського «ТТІ» має теоретичні шанси на прохід до півфіналів. Остання перепустка до наступного раунду буде розіграна в принциповій битві двох гідних суперників. «Атлетік» Олика та «Колос» Ківерці зігравши 2:2, відклали остаточну «розборку» на наступну неділю.

Збірна ¼ фіналу Плей-офф. Вища ліга:

Заяць Сергій – ТТІ

Шаула Юрій – Теремно Хліб

Капаєв Антон – ФК Рятівник

Шахраюк Олег – Атлетік О

Цікавинкою «абсолютки» у Першій лізі став той факт, що три пари суперників крім дуету «Надія-2» – ФК «Кум і Ко» дружньо зустрічалися у 8-му турі Регулярної першості та отримали можливість через два тижні знову помірятися силами і спробувати або реваншуватися, або повторити успіх суботи 25 січня. Перші два поєдинки стали прикрасою ігрового дня та закінчилися з однаковим рахунком 2:2.

Спочатку «Іква-2» та МФК «РадиМо» розіграли трилер, в якому «молочники» в другому таймі перемагали у 2 голи, але суперник зумів забити двічі, а тому бойова нічия 2:2 стала своєрідним анонсом наступного протистояння, що відбудеться рівно за тиждень. Так само, як і протистояння ФК «Топільно» з МФК «Гранітбудексклюзив», де суперники розпочали забивати голи під завісу гри.

А в інших двобоях переможці створили непоганий запас міцності, що практично перетворився у перепустки до півфіналів. Створив серйозний гандикап перед другим чвертьфіналом плей-офф минулорічний фіналіст «абсолютки» в Другій лізі хорівська «Надія-2» обіграла «кумів» 7:2, котрі минулого року стали переможцями Другої ліги під назвою «Забіяка». Тепер за тиждень відіграти 5 м’ячів та ще й за відсутності вилученого капітана Ігоря Блажиєвського лучанам буде ой як важко. Як підопічним Сергія Магери з ФК «Мар’янівка», котрі поступилися діючому переможцю «регулярки» з FC «Respect». Рахунок 5:1 скоріш за все стане «проїздним» до півфіналів плей-офф.

Збірна ¼ фіналу Плей-офф. Перша ліга:

Бадзюк Михайло – МФК РадиМо

Кукевич Вадим – МФК Гранітбудексклюзив

Омелян Максим – Надія-2

Соломатін Юрій – FC Respect

Мрія клубу «Akcent» про золотий дубль в Другій лізі у великій мірі визначила хід поєдинку «безгрішного» переможця «регулярки» проти земляків з команди «West Side». Переможний рахунок 6:0 дозволяє фавориту сезону з оптимізмом дивитися у найближче майбутнє. Хоча починаючи з півфінальної стадії легкої прогулянки в «акцентованих» не вийде. Тим більше, що у парі «Joma-Lutsk» – FC «Traders» наступної неділі остаточно визначиться суперник «червоно-чорних». Після першої зустрічі клубів з іспано-англійськими назвами мінімальну перевагу (4:3) мають представники відомого спортивного бренду. А як ми пам’ятаємо, саме «Joma» вибила земляків з Кубку Прогресу після драматичного чвертьфінального протистояння – 4:4 п.3:2.

Віце-чемпіон у матчі з ФК Духче зумів забити лише один гол, а тому про перспективи «Камаз-Агро» варто розмірковувати лише після другого поєдинку. Так само і «Kroshu Lutsk» після мінімальної перемоги 3:2 над «АТОшниками» доведеться ретельно готуватися до гри, аби за сумою матчів потрапити до наступного раунду плей-офф.

Збірна ¼ фіналу Плей-офф. Друга ліга:

Юрчук Олег – Камаз-Агро О

Крот Роман – Akcent

Голіщев Вікентій – Kroshu Lutsk

Степанов Роман – Joma Lutsk

Абсолютна першість Волині у Третій лізі стартувала у неділю з інтригуючої афіші ФК «Арсенал» – «Волиньобленерго». Суперники в центральному поєдинку 8-го туру «регулярки» подарували глядачам супертрилер, в якому діючий чемпіон першості в багатому на гольові події матчі схилив шальку терезів успіху на свій бік – 5:4. І ось за два тижні чергова зустріч амбітних претендентів на титул, і ще більше голів. Але перевага «канонірів» у звітній грі виявилася більш переконливою 8:3 і «енергетикам» не позаздриш у вирішенні надзвичайно важкого завдання – відіграти гандикап у п’ять голів.

Два призери Регулярного чемпіонату в перших чвертьфіналах здобули перемоги. Але якщо «Olam-Kesef Sport» перед матчем-відповіддю з ФК «Дежа» може сміливо почувати себе господарем ситуації, вигравши у неділю 9 лютого з рахунком 8:2, то «Атлетік» М перед виїздом до Луцька на зустріч з непередбачуваним клубом «Ротан плюс» спокійно спати не зможе. Млинівці у гольовій перестрілці 7:6 забили лише на останній секунді, а це не гарантує успіху у форматі двох поєдинків.

Зберігається інтрига і в протистоянні луцьких «банкірів» з ФК «Прип’ять». Любешівська команда зуміла реабілітуватися 4:2 за нищівну поразку у 6-му турі «регулярки», коли «річники» з рахунком 2:8 поступилися «Привату». Перевага у два голи в футзалі відіграється легко, але здається футзалісти з півночі Волині зробили конструктивні висновки після невдалої гри наприкінці грудня.

Збірна ¼ фіналу Плей-офф. Третя ліга:

Корнійчук Олександр – ФК Арсенал

Крисько Олександр – Прип’ять Любешів

Мосійчук Олександр – Olam-Kesef Sport Острожець

Фенюк Олег – Атлетік М

Представники Четвертої ліги минулих вихідних стартували відразу в двох турнірах. Окрім чвертьфінальної сітки претендентів на звання Абсолютного чемпіона, були зіграні кваліфікаційні поєдинки за право зіграти у півфіналах втішного турніру «Cake Cup №3». В однораундових зустрічах право помірятися силами з представниками Третьої ліги отримали чотири команди, що посіли місця з 9-го по 12. І минулої неділі право зіграти у півфіналах здобули «Теремно Хліб-2» та «Луцьк-Центр», перегравши «Клевер Сторс» та «Покров» - 5:3 та 2:1 відповідно.

Таким чином за третій торт в неділю у перших півфіналах зіграють пари «Варта Переможців» – «Теремно Хліб-2» та ХФК «Фіміам-2» – «Луцьк-Центр». А в суботу 15 лютого боротьбу за другий за вагою та розміром приз розпочнуть учасники турніру «Cake Cup №2» - «Луцьктепло» – «Юність» П та «Олімп» – «Tatrafan».

У неділю вранці свій шлях до фіналу розпочнуть і учасники «Cake Cup №1» - суперліговий Агромат прийматиме ФК Любарт-2.

 

В перших матчах плей-офф Четвертої ліги не обійшлося без сенсацій. Найгучнішою несподіванкою стала поразка 0:9 переможця Регулярної першості – луцького клубу «BusMarket Group» від земляків з команди ФК «Фенікс ДПЗ», яка минулих вихідних застрибнула в останній вагон плей-офф, перегравши прямого конкурента на вакансію луцький «Покров» 3:1. Відіграти 9 м’ячів – це із області фантастики.

Більш передбачувано згідно підсумків «регулярки» завершилося перше протистояння 1/4-ї Абсолютної першості між срібним призером FC «Respect-2» та демидівськими «річниками». Поразка з рахунком 2:4 залишає шанси для ФК «Стир» створити другу сенсацію щодо вилучення із перегонів записних фаворитів.

До спортивних подвигів «стировиків» може надихнути успіх 6-ї команди чемпіонату ФК «Пірванче», яка зуміла доволі впевнено 6:2 переграти бронзового призера Четвертої ліги з FC «Hawest» та зробити заявку на прохід до півфіналів.

«Заруба» сталася лише у матчі сусідів за турнірною таблицею - «Вілією» та FC «KaDar». В 9-му турі «кадарівці» з рахунком 2:0 переграли коршовецький колектив та обійшли його в «регулярці» на один заліковий бал. А в першому чвертьфінали «Вілія» зуміла мінімально реваншуватися та виграла 5:4. Матч наступної неділі гарантовано перетворюється в трилер, що завершиться лише після фінальної сирени.

Збірна ¼ фіналу Плей-офф. Четверта ліга:

Прудніков Ігор – Вілія Коршовець

Костюк Іван – ФК Пірванче

Коханюк Вадим – FC Respect-2

Літвінцов Андрій – ФК Фенікс ДПЗ

Отже, футзал незважаючи на всі штучні перепони, продовжує дарувати учасникам та глядачам емоції та непередбачуване видовище. Все саме цікаве ще попереду, а тому наступного вік-енду є сенс у зручний для Вас час відвідати СК «Арена Спорт» та спостерігати за всіма колізіями Абсолютної першості, що фінішує у перший день весни.

 

Продовжуються баталії і у маленьких футзалістів - Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23 за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, окреслила претендентів на медалі у своїх лігах.

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=203#tables

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

U-7 (2013-2014 р. н.)

Івано-Франківський «Ураган» добряче погостював на Волині. У суботу підопічні Романа Шведа поступилися своїм опонентам по Вищій лізі, але у неділю таки зуміли вирвати одну перемогу у юного «Мідаса». Маленькі гравці Тараса Бондарчука з «Олімпії» зуміли виграти обидва своїх поєдинки і перетворилися на головних претендентів на золоті медалі.

У Першій лізі «Олімпія-2» зуміла завоювати три бали і продовжує погоню за «Лаккі Тімом». Допоки самі маленькі футзалісти найбільше піддаються хворобам, то цей вікенд вони і пропустять.

 Збірна 12-го туру. U-7:

Сахнюк Дмитро – Олімпія

Довгорук Станіслав – Мідас

Шлушко Михайло – Ураган13

Панасюк Ярослав – Олімпія-2

 

U-9 (2011-2012 р. н.)

Першими боротьбу за медалі розпочала Перша ліга. Найбільше очкових здобутків зуміли взяти гравці Олександра Сачковського із ДФК «Штурм» Колки. Найближчими переслідувачами допоки є дівчата з ЖФК «Легіон», «Іква» Млинів, «Сойне» Прилісне Маневицький р-н та Лаккі Тім11.

Цього тижня у боротьбу вступить і Вища ліга, адже до Луцька завітає ще один Ураган – на цей раз під керівництвом Романа Тимчишина.

 Збірна 12-го туру. U-9:

Шах Христина – ЖФК Легіон

Горбач Роман – ДФК Штурм Колки

Чайка Олександр – Сойне Прилісне

Мосташевський Назар – Іква Млинів

 

U-11 (2009-2010 р. н.)

Минулих вихідних нарешті були зіграні усі пропущені подинки, котрі і розставили усіх у підсумковій турнірній таблиці. Дива не сталося – усі хто мав пройти у Вищу лігу свої позиції у боротьбі з претендентами відстояли!

Перші очки на шляху до медалей Вищої ліги завоювали вихованці ФК «Волині» - обидві команди синхронно обіграли «Ікву» з Млинова.

У Першій лізі в розбірках серед ДФК «Штурмів» з Колок сильнішою виявилася перша команда Олександра Сачковського.

 Збірна 12-го туру. U-11:

Буднік Тимофій – АСК Забороль

Калюк Максим – АСК Забороль

Гресик Назар – Олімпія

Аноколов Аркадій – Любарт-2

Вишневський Ілля – Мідас

Гаврилюк Данило – Олімпія

Слука Крістіан – Любарт10

Гайдучик Максим – Любарт09

Руденко Богдан – Волинь10

Маліновський Дмитро – Волинь10-2

Гапончук Орест – ДФК Штурм Колки

 

U-13 (2007-2008 р. н.)

Аналогічно із U-11 у цій віковій категорії несподіванок не сталося. У завершальних матчах АСК «Забороль» та «Олімпія» своїх позицій конкурентам не здали.

У перших трьох матчах Вищої ліги ДЮСШ «Respect» Маневичі зуміли вибороти лише 6 очок. Від цього боротьба за медалі тільки загострюється. Цього вікенду до Луцька завітає молода команда «Хіт» з Києва на чолі з Євгеном Лєшковим та спробує випередити своїх конкурентів.

 Збірна 12-го туру. U-13:

Бойчук Максим – САК Забороль

Бєлов Павло – ФК Піддубці

Лотиш Іван – Вотранс08

Шишолик Назар – ДЮСШ Respect Маневичі

Кузьмич Назар – ДЮСШ Respect Маневичі

Михальчук Юліан – Вотранс08

Сенюк Вадим – Олімпія

Еспіноза Максиміліан – Адреналін07

 

U-15 (2005-2006 р. н.)

У єдиному поєдинку цієї категорії ДФК «Штурм» зумів наблизитися до пелетону лідерів, але конкуренти запросто можуть сплутати ситуацію у турнірній таблиці.

Збірна 11-го туру. U-15:

Сачковський Василь – ДФК Штурм Колки

 

Календар 15-16 Лютого

15 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

 

¼ ІІ гра. Перша ліга. Плей-офф

11.30                 МФК РадиМо – Іква-2

12.30                 ФК Мар’янівка – FC Respect

13.30                 МФК Гранітбудексклюзив – ФК Топільно

14.30                 ФК КУМіКО – Надія-2

½ І гра. Cake Cup 2. Плей-офф

15.30                 Луцьктепло – Юність П

16.30                 Олімп – Tatrafan

¼ ІІ гра. Суперліга. Плей-офф

17.30                 Кураж – Динамо

18.30                 МФК Хорів – Вокар

19.30                 Вотранс – ФК Любарт

20.30                 Торпедо – Надія

 

МАЙДАНЧИК №1

13-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-13         Забороль – Київ

10.40                 U-15         АСК Забороль – Олімпія

11.20                 U-13         Київ – Олімпія

12.00                 U-13         Олімпія-2 – Рожище

12.40                 U-9           Рівне – Мідас

13.20                 U-11         Адреналін09 – Адреналін09-2

14.00                 U-11         Волинь10 – Рівне

14.40                 U-13         Мідас07 – Київ

15.20                 U-9           Ураган11 – Рівне

16.00                  U-11         Рівне – Волинь10-2

16.40                 U-9           Ураган11 – Олімпія-2

17.20                 U-15         Power – Любарт

18.00                 U-9           Ураган12 – Любарт

18.40                 U-15         Любарт-2 – Power

19.20                 U-9           Ураган12 – Лаккі Тім11

 

 

16 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

½ І гра. Cake Cup 1. Плей-офф

10.30                 Агромат – ФК Любарт-2

¼ ІІ гра. Друга ліга. Плей-офф

11.30                 West Side – Akcent

12.30                 ФК Духче – Камаз-Агро О

13.30                  Волинь-АТО – Kroshu Lutsk

14.30                 Joma-Lutsk – FC Traders

½ фіналу. Кубок Волині

15.30                 Вотранс – Надія

¼ ІІ гра. Вища ліга. Плей-офф

16.30                 Колос – Атлетік О

17.30                 Мідас – ТТІ

18.30                 ФК Рятівник – Neris-Авангард

19.30                 Модерн-Експо – Теремно Хліб

½ фіналу. Кубок Волині

20.30                 Динамо – ЛСТМ

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 

½ І гра. Cake Cup 3. Плей-офф

11.30                 Варта Переможців – Теремно Хліб-2

12.30                 ХФК Фіміам-2 – Луцьк-Центр

¼ ІІ гра. Четверта ліга. Плей-офф

13.30                 ФК Фенікс ДПЗ – BusMarket Group

14.30                 Вілія К – FC KaDar

15.30                 ФК Стир – FC Respect-2

16.30                 ФК Пірванче – FC Hawest

¼ ІІ гра. Третя ліга. Плей-офф

17.30                 Волиньобленерго – ФК Арсенал

18.30                 Прип’ять – Приват

19.30                 Ротан плюс – Атлетік М

20.30                 ФК Дежа – Olam-Kesef Sport

 

МАЙДАНЧИК №1

13-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-9           Забороль – Ураган11

10.40                 U-11         АСК Забороль – Гірка Полонка

11.20                 U-9           Ураган11 – Мідас

12.00                 U-9           Сойне – Ураган12

12.40                 U-11         Адреналін09-2 – Олімпія-2

13.20                 U-9           Шахтар – Ураган12

14.00                 U-11         Олімпія – Волинь10-2

14.40                 U-9           Сойне – Шахтар

15.20                 U-11         Волинь10 – Олімпія

16.00                 U-13         Мідас08 – Іква

16.40                 U-13          Іква-2 – Вотранс08-2

17.20                 U-13         Адреналін07 – Іква

18.00                 U-13         Форвард – Іква-2

18.40                 U-13         Ківерці – Вотранс08

19.20                 U-13         Іква – Іква-2