Протокол засідання КДК 2019-2020 №6

Протокол засідання КДК 2019/2020 №6

Асоціації міні-футболу (футзалу) Волині

Час засідання: 28 січня 2020 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі 7-го туру у Третій лізі Чемпіонату Волині з футзалу 19 січня 2020 року між командами ФК Дежа – Olam-Kesef Sport. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Команди несуть відповідальність за громадський порядок і безпеку до, під час та після завершення матчу. Зобов’язали представника ФК Дежа проводити систематичну виховну роботу із гравцями своєї команди. У випадку повторення ситуації будуть застосовані дисциплінарні санкції.

 

2. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі 9-го туру у Четвертій лізі Чемпіонату Волині з футзалу 25 січня 2020 року між командами ФК Пірванче – BusMarket Group. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктом 3 а) Дисциплінарних правил АМФВ грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача – гравця команди BusMarket Group Крупкніка Володимира дискваліфікувати терміном на 3 гри та зобов’язати команду BusMarket Group сплатити ГОВ.

Згідно з пунктом 9.3) Дисциплінарних правил АМФВ За навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки – гравця команди BusMarket Group Бецько Василя дискваліфікувати терміном на 4 гри та зобов’язати команду BusMarket Group сплатити ГОВ.

Згідно з пунктом 6 в) Дисциплінарних правил АМФВ застосування фізичної сили до гравця, офіційної особи команди, глядача – гравця команди BusMarket Group Цимбалова Богдана дискваліфікувати терміном на 3 місяці та зобов’язати команду BusMarket Group сплатити ГОВ.

Згідно з пунктом 6 в) Дисциплінарних правил АМФВ застосування фізичної сили до гравця, офіційної особи команди, глядача – гравця команди BusMarket Group Богданенка Сергія дискваліфікувати терміном на 6 місяців та зобов’язати команду BusMarket Group сплатити ГОВ.

 

Згідно з пунктом 2 в) Дисциплінарних правил АМФВ небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми  – гравця команди ФК Пірванче Костюка Івана дискваліфікувати терміном на 2 матчі та зобов’язати команду ФК Пірванче сплатити ГОВ.

Згідно з пунктом 9.3) Дисциплінарних правил АМФВ За навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки  – гравця команди ФК Пірванче Савчука Романа дискваліфікувати терміном на 4 матчі та зобов’язати команду ФК Пірванче сплатити ГОВ.

Згідно з пунктом 6 в) Дисциплінарних правил АМФВ застосування фізичної сили до гравця, офіційної особи команди, глядача  – гравця команди ФК Пірванче Корнійчука Давида дискваліфікувати терміном на 3 місяці та зобов’язати команду ФК Пірванче сплатити ГОВ.

Згідно з пунктом 7 в) Дисциплінарних правил АМФВ умисне нанесення тяжкої травми суперникові, що призвело до втрати ним працездатності  – гравця команди ФК Пірванче Блащука Владислава дискваліфікувати терміном на 1 рік та зобов’язати команду ФК Пірванче сплатити ГОВ.

Згідно з пунктом 10.10. команда , гравці якої вибігли з технічної зони та спричинили конфронтацію та, або бійку чи сутичку команди підлягає санкціям, зобов’язати команди ФК Пірванче та BusMarket Group  сплатити ГОВ.

Оплата повинна відбутися до матчу! У іншому випадку матч - НЕ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ!

Голова КДК АМФВ   Івахненко В. О.

28.01.2020