Запрошуємо на міжнародний Respect CUP 2020.

FC Respect та Асоціація футзалу Волині працює над розвитком футзалу на Волині. Цього року минулорічні починання переросли у другий міжнародний дитячий турнір з футзалу Respect CUP 2020.

 

Задля популяризації спорту, підтримки юних спортсменів та розвитку дитячого футзалу Волині організатори приготували усім учасникам турніру призи, конкурси та цікаві сюрпризи. Участь у змаганнях візьмуть 24 футзальних колективи у трьох вікових категоріях:

U-9 (2012-2013 р. н. і молодші);

U-11 (2010-2011 р. н. і молодші);

U-13 (2008-2009 р. н. і молодші).

 

Respect CUP проходитиме 28-29 березня на майданчиках «Арени спорт», що у КРЦ «Адреналін» (м. Луцьк, вул. Карбишева, 1).

 

Формат змагань добре знайомий для футзалістів: 8 команд кожної категорії будуть розділені на дві групи. У суботу відбудуться матчі групового етапу, у неділю зіграють фінальні поєдинки плей-офф у двох лігах. Кожна команда матиме гарантовано 5 цікавих та захоплюючих ігор по 15 хвилин «брудного часу».

 Заявки приймаються до 20 березня.


Для заявки потрібно:
1. На сайті amfv.com.ua – розділ Архів – Документи – Додаток №1 – заповнити заявковий бланк (максимум 12 учасників).
2. Заявковий бланк відправити на rus.lutsk@gmail.com
3. Якщо молоді гравці не зареєстровані у базі гравців АМФВ, потрібно надати:
- ксерокопію закордонного паспорта та довідку від лікаря
Або
– свідоцтво про народження, ксерокопію ідентифікаційного коду, учнівський квиток + довідку від лікаря.
Кількість учасників обмежена. Поспішіть зареєструвати свою команду.
Деталі за телефоном 0661877050 або 0971050468

 

Кількість учасників обмежена. Поспішіть зареєструвати свою команду.

 

П О Л О Ж Е Н Н Я

про проведення ІІ «Respect CUP 2020» серед дітей

у вікових категоріях U-9, U-11 та U-13

 

І. Цілі і завдання змагань:

-  популяризація та піднесення престижу футзалу в області,

-  підготовка молодого покоління для дорослих команд,

- забезпечення необхідного рівня майстерності футболістів для успішного виступу клубних та збірних команд Волині у всеукраїнських та міжнародних змаганнях,

-  сприяння пропаганді та подальшому розвитку футзалу в області,

- визначення переможців та призерів з футзалу серед дітей у вікових категоріях U-9, U-11 та U-13.

 

ІІ. Керівництво змаганнями

          Загальне керівництво та контроль за проведенням турніру здійснює Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області (далі – АМФВ).

          Безпосередньо організація та проведення турніру здійснюється ГО «Футзальний клуб «Респект» та Комітетом з проведення змагань АМФВ, якому належить право прийняття оперативних рішень щодо проведення змагань.

 

ІІІ. Строки і місце проведення

          Турнір відбуватиметься з 28 березня по 29 березня 2020 року.

          28 березня з 9.00 до 11.00 години усі команди зобов’язані пройти Мандатну комісію.

Дата заїзду: 28 березня 2020 року.

 

ІV. Учасники турніру

У віковій категорії U-9 учасниками змагань є команди укомплектовані гравцями, яким на день подання заявки є менше 9 років (2012 р.н. і молодші).

У віковій категорії U-11 учасниками змагань є команди укомплектовані гравцями, яким на день подання заявки є менше 11 років (2010 р.н. і молодші).

У віковій категорії U-13 учасниками змагань є команди укомплектовані гравцями, яким на день подання заявки є менше 13 років (2008 р.н. і молодші).

 

До участі в турнірі допускаються діти (хлопчики та дівчатка), які не мають обмежень за станом здоров’я та мають дозвіл лікаря на участь у змаганнях.

До участі у змаганнях допускаються команди футзальних клубів, футбольно-спортивних клубів, колективів фізкультури підприємств, установ, вузів, селянських спілок, військових частин, громадських організацій та ін.

Гравці, які заявлені за молодші вікові категорії мають право брати участь у старших вікових категоріях (якщо вони є у заявці команди цієї вікової категорії), але не навпаки (старші за менших грати не мають права).

У будь-якій віковій категорії команди укомплектовані дівчатами-гравцями, дозволяється  грати на 2 роки старше заявленої категорії.

 

  1. Порядок і термін подання заявок

Гравці та офіційні особи клубів в змаганнях під егідою АМФВ зобов’язані суворо дотримуватися норм регламентів АМФВ.

Команди-учасниці змагань зобов’язані виконувати всі вимоги АМФВ, надавати в оголошені терміни заявки на участь у турнірах у вигляді:

- електронного заявкового листа (ДОДАТОК №1 на сайт amfv.com.ua) (до складу команди входить не більше 12 гравців та 2 офіційних осіб) надіслати на rus.lutsk@gmail.com. Безпосередньо на гру до рапорту (протоколу) арбітра вносяться 12 гравців;

- заявкового листа у віддрукованому вигляді завіреного керівниками команди та печаткою лікаря;

- до заявкового листа команди-учасниці змагань в обов’язковому порядку вноситься контактний телефон офіційного представника та електронна адреса;

- у разі відсутності печатки лікаря на бланку заявки – окрема заява від одного з батьків кожного гравця формату: „Я, _____________, паспорт ___________________, зобов’язуюсь не висувати ніяких претензій організаторам змагань у разі не передбачуваного отримання травми. Усю відповідальність за здоров’я дитини та життя я беру на себе”. Неправильно оформлений заявковий лист не приймається.

До заявки додаються:

Ксерокопія свідоцтва про народження (при собі мати оригінал), ідентифікаційний код, учнівський квиток (за наявності) або закордонний паспорт (оригінал).

При виявленні футзаліста, якого невірно заявлено з вини керівництва команди-учасниці або АМФВ гравцю забороняється виступати за дану команду до з’ясування всіх обставин.

Комітет з проведення змагань АМФВ залишає за собою право відмовити в участі в змаганнях під егідою АМФВ злісним порушникам, які систематично порушують спортивні, етичні, статутні та регламентні норми поведінки, без будь-яких пояснень.

Команда, яка має заборгованість перед АМФВ, до заявки не допускається.

Заявковий період триває з 23 січня по 20 березня 2020 року (до 16.00).

 

VІ. Визначення переможців та нагородження

Визначення чемпіона та володаря Кубка проводитиметься за принципом затвердженим Комітетом з проведення змагань АМФВ. Визначення переможців та призерів Регулярного чемпіонату відбувається за системою затвердженою Комітетом з проведення змагань АМФВ. У Регулярному чемпіонаті місця команд в турнірній таблиці визначаються за більшою кількістю турнірних очок, набраних ними за підсумками всіх ігор. За перемогу у матчах команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.

У всіх випадках у разі рівності турнірних очок у двох або більше команд перевага надається команді, яка має кращі показники в матчах між собою:

  • кількість очок;
  • кількість перемог;
  • різниця забитих та пропущених м’ячів;
  • має більшу кількість забитих м’ячів
  • за найбільшою кількістю перемог в усіх матчах;
  • має кращу різницю забитих та пропущених м’ячів у всіх матчах;
  • має більшу кількість забитих м’ячів у всіх матчах.
  • за найменшою кількістю балів за дисциплінарні покарання в усіх іграх (попередження - 1 бал, вилучення - 3бали). На етапі Кубку команди гратимуть до однієї перемоги. У разі завершення основного часу матчу Кубку внічию призначається серія пенальті (по 3 удари, гравцями у визначеному порядку, у разі нічийного рахунку – до першого промаху).

 

VІІІ. Безпека під час проведення змагань

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року №2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально виведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів»:

– підготовка спортивних споруд покладається на його власника;

– власник спортивної споруди не менш, ніж за чотири години до початку змагань, зобов'язаний повідомити організаторів та суддівську колегію про готовність спортивної бази до проведення змагань.

При невиконанні вимог суддівської колегії та при порушенні техніки безпеки на спортивних змаганнях команда дискваліфікується до кінця змагань.

Відповідальність за стан та здоров’я учасників під час змагань, крім випадків травмування під час змагань, несуть медичні установи за місцем проживання учасників, які дали дозвіл спортсменам на участь у даних змаганнях.

Кожен дорослий учасник змагань несе персональну відповідальність за стан свого здоров’я та адекватність своїх дій. Відповідальність за безпеку дітей під час заходу несуть представники команд.

 

ІX. Фінансові витрати

Для покриття витрат по проведенню Турніру команди-учасниці зобов’язані до початку змагань сплатити ГО «Футзальний клуб «Респект» грошовий внесок у розмірі 2000 грн. з команди, встановленому Комітетом з проведення змагань АМФВ. 

Відрядні витрати для участі у матчах Турніру – за рахунок відряджуючих організацій.

 

Х. Нагородження

Команди, які посіли перше, друге та третє місця, нагороджуються дипломами. Футзалісти та офіційні представники команд у складі 12 (дванадцяти) заявлених гравців нагороджуються відповідно золотими, срібними та бронзовими медалями.

          Спеціальні нагороди отримують Кращий бомбардир чемпіонату, Кращий голкіпер та Кращий гравець за версією Комітету з проведення змагань АМФВ.

          Нагородження проводять спільно АМФВ та ГО «Футзальний клуб «Респект.

 

ХІ. Умови проведення змагань

Матчі турніру тривають два тайми по 15 хвилин («грязного» часу) з 3-хвилинною перервою, згідно чинних правил гри у футзал.

У протокол матчу вноситься 12 гравців однієї команди та один офіційний представник і лікар. Під час матчів турніру заявлені на гру гравці та офіційна особа команди-учасниці зобов’язані знаходитись лише в технічній зоні.

Команди, що беруть участь у змаганнях, зобов’язані мати два комплекти ігрової форми різного кольору та комплект манішок. Якщо команди, що зустрічаються, мають ігрову форму однакового кольору, змінює форму та команда, яка є номінальним господарем.

На футболці гравця та голкіпера обов’язково повинен бути номер, відповідний тому номеру, який зазначений у протоколі матчу. Одночасно неможливо внести в одній команді у протокол декілька гравців під одним номером. Якщо номер на футболці гравця, який братиме участь у даній грі, не відповідатиме номеру того ж гравця у протоколі матчу, даний гравець буде дискваліфікований на одну гру (результат зустрічі залишиться незмінним).

 Під час матчів під егідою АМФВ, запасні гравці команд зобов’язані знаходитися у технічній зоні своєї команди та бути одягненні у спортивні манішки.

 

ХІІ. Арбітраж та інспектування матчів

Арбітраж та інспектування здійснюється арбітрами та делегатами, рекомендованими Комітетом арбітрів АМФВ та затвердженими Виконкомом АМФВ.

За 30 хвилин до початку матчу представники команд зобов’язані внести в протокол прізвища та імена гравців, заявлених на даний матч, вказати номер, під яким гравці братимуть участь у грі.

Делегат матчу здає рапорт голові комітету з проведення змагань не пізніше 17 год. наступного дня. У випадку серйозних конфліктів, що мали місце в грі чи по її закінченню, терміново повідомляє про це голову Комітету арбітрів АМФВ та/або голову Комітету з проведення змагань АМФВ і вживає усіх необхідних заходів для збереження доказів.

За 30 хвилин до початку матчу арбітри зобов’язані прибути у місце проведення матчу.

 

ХІІІ. Протести

Протест може бути поданий тільки офіційною особою клубу впродовж 60 хвилин після закінчення матчу, про що повідомляється делегата матчу та команду-суперник. Факт подачі протесту (короткий виклад) фіксується арбітром в протоколі матчу.

Протягом 24-ох годин після закінчення матчу офіційний представник команди повинен направити до Комітету з проведення змагань АМФВ письмовий протест з чітко визначеними претензіями та фото-відео доказами.

Несвоєчасно поданий протест до розгляду не приймається. Протест розглядається лише після сплати обов’язкового грошового внеску у розмірі 200 гривень (термін оплати – не більше трьох днів з моменту подання протесту).

Протест не може бути поданий на:

а) призначення (не призначення) вільного, штрафного або 6-метрового удару;

б) визначення (не визначення) виходу м’яча за межі майданчика і надання права введення м’яча у гру;

в) зараховане або не зараховане взяття воріт;

г) попередження або вилучення футболіста з майданчика.

Протест розглядає Контрольно-дисциплінарний комітет АМФВ не пізніше п’яти днів від дати отримання протесту у разі сплати обов’язкового грошового внеску.

Обов’язковий грошовий внесок команді, яка подала протест, не повертається.

 

ХIV. Перенесення гри

Рішення про відміну (припинення) гри приймає спільно арбітр і делегат матчу, який призначений на матч виключно за форс-мажорних обставин, як-то технічні проблеми із залом, освітленням, необхідною технічною базою тощо.

 

  1. XV. Дисциплінарні санкції

Керівники, футболісти та тренери команд, які беруть участь у змаганні, зобов’язані виконувати усі вимоги Регламенту АМФВ, виявляючи при цьому високу дисципліну, організованість, толерантність до офіційних осіб, арбітрів, суперників, представників засобів масової інформації та глядачів. Керівники команд несуть повну відповідальність за поведінку своєї команди і не мають права втручатися у дії арбітрів, офіційних осіб АМФВ.

У випадку недисциплінованої поведінки кількох футболістів та/або офіційних представників однієї з команд, а також будь-яких інших осіб, що виконують будь-яку місію від імені даної команди за рішенням головного арбітра матч може бути припинений.

Командам, що не з’явилися на гру, зараховується поразка з рахунком 0:5 та знімається три очки у турнірній таблиці. Команда, котра спізнилися більше ніж на 10 хвилин від зазначеного початку зустрічі або залишили поле до того, як пролунав фінальний свисток, зараховується поразка з рахунком 0:5. При цьому дана команда сплачує АМФВ обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 (триста) гривень.

Команда, яка повторно не з’явилася на гру, до участі у змаганнях не допускається, а заявковий внесок не повертається.

Якщо команда, яка припинила участь у змаганнях, провела половину та більше ігор, то даній команді в матчах, які залишились, зараховується поразка з рахунком 0:5, а команді-суперниці, відповідно, перемога з рахунком 5:0. Якщо команда, яка припинила участь у змаганні, провела менше половини ігор – її результати анулюються.

Дисциплінарні та штрафні санкції до офіційних осіб команд-учасниць (згідно заявкового листа на участь у змаганнях) до, під час та після проведення матчу накладаються рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету АМФВ згідно з Дисциплінарними правилами ФФУ, АФУ, ФФВ.

Відповідальність за сплату штрафів несуть офіційні представники команд-учасниць змагань до початку матчу. Команда, яка не сплатила штраф, до участі у наступній грі не допускається (у цьому разі команді, яка не сплатила обов’язковий грошовий внесок, зараховується технічна поразка з рахунком 0:5 та накладаються дисциплінарні санкції згідно Дисциплінарних правил АМФВ).

Матч не дограється з таких причин:

- втручання в нього третіх осіб, у тому числі вболівальників;

- недисциплінованої поведінки футболістів однієї чи обох команд;

- присутності на майданчику в складі однієї або обох команд менше ніж 3 футболістів.

Забороняється знаходження під час проведення матчу в технічній зоні та за воротами сторонніх осіб (дорослих, дітей, гравців, що не беруть участь у грі, осіб, що не внесені у заявочний лист, як офіційні представники).

 

 

ХVІ. Заключні положення

Усі додатки до даного Положення є його невід’ємною частиною.

Дисциплінарні та штрафні санкції для офіційних гравців та/або гравців команд-учасниць Чемпіонату накладаються згідно «Регламенту змагань з міні-футболу (футзалу) під егідою АМФВ у сезоні 2019-2020 років» та Дисциплінарним правилам АМФВ.

Розгляд і вирішення усіх суперечливих питань, які виникають між командами, офіційними особами, футзалістами, здійснюються виключно під юрисдикцією Комітету з проведенню змагань АМФВ.