«Відколядували» на славу

Продовженням новорічно-різдвяних канікулярних заходів став 6-й турнір «Різдвяна коляда», котрий цього річ зібрав рекордну кількість учасників. Відразу двадцять команд з доволі відомими на Волині назвами, але подекуди в експериментальних складах протягом двох днів боролися за три традиційних трофея – Кубок Сніговика, Кубок Снігуроньки та головний приз Кубок Діда Мороза. Абсолютним чемпіоном турніру вдруге поспіль став колектив з Любешова «Прип’ять».

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

На попередньому етапі всі 20 команд були поділені на чотири відбірні групи, в яких сенсації відбувалися ледь не в кожному поєдинку. Тому не дивно, що наприклад в групі «А» перші дві сходинки опанували представники Четвертої ліги, а елітне «Динамо» задовільнилося лише четвертою сходинкою. А в групі «D» взагалі суперліговське «Торпедо» примудрилося фінішувати на 5-му місці. Боротьба точилося серйозна та безкомпромісна і лише майбутній чемпіон «Прип’ять» зумів обійтися без очкових втрат, набравши 12 залікових балів з 12-ти можливих.

Не розчарували вболівальників і поєдинки на стадії плей-офф, де навіть підсумкові результати більшості поєдинків свідчать про рівність суперників. Після чвертьфіналів прохідних матчів не стало, як класу. Навіть перемога луцьких динамівців з рахунком 7:1 над ФК «Мар’янівка» не має вводити в оману тих, хто не мав можливості на власні очі спостерігати за футзальними «колядниками». В 1/2-й третього за рангом трофею «сніговика» лише серія післяматчевих пенальті в протистоянні ХФК «Фіміам-2» - «Альянс» 2:2 п.2:1 визначила ім’я першого фіналіста, а другим став клуб «Пірванче» з Четвертої ліги, якому вдалося переграти «Торпедо», покаравши чорно-білих за невміння грати з п’ятим польовим у позиційному наступі.

Компанію луцькому «Динамо» у фіналі Кубку Снігуроньки склав ФК «Арсенал», котрий представляє у Чемпіонаті Волині відразу три населених пункти: Ощів-Вільхівка-Терешківці. «Каноніри» за рахунок єдиного забитого м’яча переграли дебютантів з команди «Новатор».

В боротьбі за право грати у фіналі основного Кубку, що носить ім’я Діда Мороза, зійшлися дві пари цікавих суперників. Луцький вищоліговий «Neris-Авангард» видав драматичний поєдинок з ФК «Духче», котрий бореться за зону плей-офф в Другій лізі. Представники обласного центру в драматичному протистоянні поступилися амбітному супернику з рахунком 3:4.

А в так званому річковому дербі на майданчику СК «Арена Спорт» багатий на події футзальний трилер продемонстрували глядачам діючий володар титулу «Різдвяної Коляди» футбольний клуб «Прип’ять» та млинівська «Іква». Флагманами головної річки Волині виступили діючі гравці ФК «Волинь» Тарас Михалик та Іван Цюпа, а на капітанському містку гостей верховодив Сергій Вишневський, котрий шліфує футзальну майстерність в складі ФК «Любарт». Підсумком епічної битви став результат 3:1 на користь любешівської команди, яка у фіналі залишилася без Тараса Михалика.

Долю фіналу Кубку Сніговика вирішив один гол, котрий змогли забити гравці християнського футзальну клубу «Фіміам-2». Їх суперник з ФК «Пірванче» отримав втішний приз та подарунок від партнерів турніру – піцерії «Соло» та страхового туристичного сервісу.

Представник Суперліги клуб «Динамо» в фінальному матчі за Кубок Снігуроньки з лідером Третьої ліги «Арсеналом» легкої прогулянки не отримав. «Каноніри» дали справжній «бойок», в якому лише персоналії змогли схилити шальку терезів успіху на бік київських футбольних тезок. Гол Леоніда Єфремова приніс перемогу динамівцям.

В головному матчі турніру також вирували пристрасті, а ФК «Духче» нічим не поступався минулорічному носію титула. Проте у складі «духчан» не було кращого бомбардира турніру Івана Цюпи, котрий майстерно розібрався в ключових моментах фінального поєдинку та ефективно допоміг своїм партнерам довести гру до переможного фінішу. Друга поспіль перемога автоматично перетворила ФК «Прип’ять» у найтитулованішу команду «Різдвяної коляди». А в індивідуальних номінаціях турніру, окрім голеадору любешівців Івана Цюпи, призи кращого голкіпера та найкориснішого гравця турніру отримали представники ФК «Духче» Володимир Корлуп та Володимир Чайка відповідно.

Результати:

Груповий етап - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=232#tables

Плей-офф - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=233#calendar