Ярмарок футзалу – людно, цікаво та весело!

Шостий за рахунком кваліфікаційний турнір «Ярмарок футзалу» вже в котре подарував купу емоцій як вболівальникам, так і безпосереднім учасникам дійства. В святковому настрої любителі футзалу дивилися наживо непоганий футзал та встигали слідкувати за стартовим поєдинком луцького «Любарта» в Кубку України проти буковинського «Лідера» (2:2 у Чернівцях). А команди-представники всіх ліг минулорічного чемпіонату та клуби-дебютанти у ярмарковому марафоні демонстрували глядачам свою готовність до старту чемпіонату Волині, експериментували із складами та відверто згадували нюанси гри із м’ячем №4. Пристрасті вирували протягом двох днів і зрештою визначили учасників всіх шести півфінальних «пульок».

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

Не прохід в 1/2-у фіналу кількох учасників Суперліги сенсацією не став, адже відсутність одного-двох виконавців, котрі у вік-енд догравали свої футбольні поєдинки обласних та районних змагань, часто нівелювала клас суперників, що іноді руйнувало всі уявлення про поточний рейтинг. Проте приємно відзначити, що кількість розгромних результатів була доволі мізерною і прірви у класі команд не спостерігалося. Шанси на перемоги у групах були рівними у більшості учасників.

За підсумками відбірної частини сформувалося шість квартетів команд-півфіналістів, котрі наступної неділі остаточно визначать долю «ярмаркових» трофеїв та впишуть чергові залікові бали до Рейтингу, що стане визначальним фактором у розподілі команд на ліги та допоможе скласти графіки ігор в усіх без винятку дивізіонах.

В першому, так би мовити «елітному» квартеті, де за перемогу можна буде отримати додатково 18 залікових балів рейтингу зустрінуться МФК «РадиМо» та команда «Стир», яка навела найбільше «шороху» в стартових поєдинках. Саме представники демидівського клубу із усіх сил намагалися грати у футзал без футбольних «спецій» та здобули чимало симпатиків після перших баталій. В другій парі силами поміряються амбітний FC «Respect» та непередбачуваний «Рятівник» з Віктором Абрамчуком на чолі.

За максимальних 15 очок до загальної рейтингової скарбнички на стадії 1/2-ї фіналу «пободаються» суперлігове луцьке «Динамо» та яскравий представник Другої ліги сезону 2018/2019  «West Side» з обласного центру. Претендентами на другу путівку до фіналу стали ХФК «Фіміам» та міланоподібний «Кураж».

Золоту середину «Ярмарку футзалу» створила четвірка команд, котрі зайняли треті місця у своїх відбіркових групах. Новачки з FC «Traders» (відтворений склад ФК «Нова лінія») поміряються силами з мультирайонним «Арсеналом», а дублери луцького «Любарта» проекзаменують ребрендингований МФК «Гранітбудексклюзив».

Четвірку «четвірочників» попри тавтологію склали пари «Волиньобленерго» - «Мідас» та «КроШу» - «Камаз-Агро». У черговому луцькому дербі енергетики під орудою досвідченого Петра Назарука спробують подолати опір оновленого складу античного колектива Юрія Павельчука. Представники німецького заводу мають перевірити якість та готовність острожецького «Камазу», де незмінним з минулої суперлігової комплектації лишився керманич Олег Юрчук.

Цікавими мають стати баталії серед колективів, котрі зайняли п’яті місця у своїх групах. Вболівальникам завжди спостерігати за грою підопічних Сергія Магери з ФК «Мар’янівка», котрим протистоятиме луцька команда «Олімп», яку минулої неділі підтримувала доволі організована група клубних фанатів. Дебютанти із загадкового FC «Kadar» посперечаються за право грати у фіналі з банківським колективом «Приват».

Клуби-аутсайдери розіграють пул з 3 додаткових очок до Рейтингу. Другий «Фіміам» в рамках луцького дербі зустрінеться з «Модерн-Експо», а «Ротан плюс» зіграє з ФК «Дежа».

Отже в неділю 27 жовтня в СК «Арена Спорт» буде продовжено свято під назвою «Ярмарок футзалу». Поєдинки розпочнуться о 9.20 та триватимуть до вечора. Нудьгувати не доведеться точно, а тому всіх не байдужих до футзалу запрошуємо у «Адреналін Сіті» на вирішальні матчі генеральної репетиції перед стартом 12-го Чемпіонату Волині з футзалу в сезоні 2019/2020.

 

Календар матчів:

ПОЛЕ №1 ПАРКЕТ

Неділя

27 жовтня

9.20                     1/2 Фіналу Кубок 6     ХФК Фіміам-2 – Модерн-Експо

10.00                   1/2 Фіналу Кубок 6     Ротан плюс – ФК Дежа

10.40                   1/2 Фіналу Кубок 5     ФК Мар’янівка – Олімп

11.20                   1/2 Фіналу Кубок 5     FC Kadar – Приват

12.00                   Фінал Кубку 6   ХФК Фіміам-2 – Модерн-Експо/ Ротан плюс – ФК Дежа

12.40                   Фінал Кубку 5   ФК Мар’янівка – Олімп/ FC Kadar – Приват

13.20                   1/2 Фіналу Кубок 4     Волиньобленерго – Мідас

14.00                   1/2 Фіналу Кубок 4     Kroshu Lutsk – Камаз-Агро О

14.40                   1/2 Фіналу Кубок 3     FC Traders – ФК Арсенал

15.20                   1/2 Фіналу Кубок 3     ФК Любарт-2 – МФК Гранітбудексклюзив

16.00                   Фінал Кубку 4   Волиньобленерго – Мідас/ Kroshu Lutsk – Камаз-Агро О

16.40                   Фінал Кубку 3   FC Traders – ФК Арсенал/ ФК Любарт-2 – МФК Гранітбудексклюзив

17.20                   1/2 Фіналу Кубок 2     Динамо – West Side

18.00                   1/2 Фіналу Кубок 2     ХФК Фіміам – Кураж

18.40                   1/2 Фіналу Кубок 1     МФК РадиМо – ФК Стир

19.20                   1/2 Фіналу Кубок 1     FC respect – ФК Рятівник

20.00                   Фінал Кубку 2   Динамо – West Side/ ХФК Фіміам – Кураж

20.40                   Фінал Кубку 1   МФК РадиМо – ФК Стир/ FC respect – ФК Рятівник