КЛВ шикарно стартувала, а ДФЛЛ визначить ім’я усіх чемпіонів… Календар!

Корпоративна ліга Волині 2019 видовищно стартувала: 34 голи у чотирьох матчах (8,5 голи за матч), перестрілка старих знайомих, бомбардирські потуги Чемпіонів Третьої і Четвертої ліг та неймовірний камбек «Модерну».

 

Технічний партнер АМФВ - LEGEA Ukraine

 Кожен матч КЛВ подарував неймовірні емоції. У стартовому поєдинку глядачі одразу побачили 8 голів, а Антон Дригульський очолив гонку бомбардирів із 4 голами у активі. Детальніше про матч - http://amfv.com.ua/games/?id=2891.

 

Новачки змагань із ТМ «Вілія» зуміли протриматися із Чемпіоном Третьої ліги на рівних один тайм, у другому ж досвід кромбергівських гравців дався в знаки. Детальніше про матч - http://amfv.com.ua/games/?id=2892.

 

Досить несподівано завершився третій матч КЛВ 2019. Добре знайомі команди ще по регулярному чемпіонаті Четвертої ліги провели поєдинок по різному. У попередній їхній зустрічі був зафіксований результат 3:3, а цього разу все пройшло за планом енергетиків. Детальніше про матч - http://amfv.com.ua/games/?id=2893.

 

Завершували ігровий день команди поєдинком, у якому всі прогнозували розгромну поразку новачкам. Однак два неймовірні удари перевернули все з ніг на голову, а другий тайм і неймовірний камбек у виконанні підопічних Андрія Гламазди – це справжній футзал! Детальніше про матч - http://amfv.com.ua/games/?id=2919.

 

У другому турі відбудуться не менш видовищні поєдинки. BusMarket Group після невдалого завершення першого матчу у своїй історії явно буде налаштовуватися лише на перемогу. Гра у хлопців є, лишилося вдосконалитися у деяких футзальних тонкощах та грати до фінальної сирени. Волиньобленерго так просто очок не віддасть, але і легкою прогулянкою цей матч явно не буде.

Центральним матчем туру можна рахувати битву заводів – Tatrafan прийматиме Модерн-Експо. Обидві команди завоювали максимум залікових пунктів, у обох поставлена гра під керівництвом досвідчених менеджерів. А переможець поєдинку може залишити опонента у середині таблиці, а сам вирватися на вершину – як буде насправді покаже вечір неділі.

Варта переможців та ТМ Вілія стартували невдало, хоча підопічні Олександра Повідзьона вибороли один пункт у серії післяматчевих пенальті. Кращого суперника на даному етапі і не вигадаєш для обох колективів. Хто ж покине дно турнірної таблиці?

Завершить ігровий день поєдинок ще не зіграного колективу АМФВ та амбіційного заводу Кромберг енд Шуберт. Фіолетові на крилах успіху громлять своїх суперників без розбору, але і амфвешники будуть шукати своєї вдачі.

 

Найцікавіше цього вікенду буде відбуватися на маленькому майданчику – Дитяча футзальна ліга Луцьк розігруватиме комплекти нагород за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

У віковій категорії U-7 Вищої ліги уже давно все зрозуміло: золото у нестримного у цьому сезоні Універсала з Луцька, підопічні Івана Мартинюка випереджають найблищих переслідувачів на 6 балів. Срібні нагороди у бойової команди Дмитра Медунецького Олімпія-2 Луцьк. Бронза цього року буде зберігатися у гравців Юрія Павельчука із Юніор-Мідас Луцьк.

Перша ліга U-7 має справді заслуженого чемпіона – Лаккі Тім йшли до нагород три сезони, а цього року демонстрували зібрану гру та націленість на результат, як наслідок, золоті нагороди у підопічних Олега Гаврилюка. Срібні нагороди у запеклих боях вигризли гравці із ДФК Штурм Колки під керівництвом Олександра Сачковського. Бронзою цьогоріч задовільнився і перший колектив Олімпії Луцьк.

 

Перших два місця у віковій категорії U-9 Вищої ліги розподілилися точнісінько як і на груповому етапі: Любарт Олександра Лисенка перший, Юніор-Мідас Юрія Павельчука – другий. Бронзові нагороди Вищої ліги отримають гравці ДЮСШ №2.

Перша ліга у віковій категорії U-9 має ще зіграти один матч, але у гравців Дмитра Трефіловського із АСК Забороль не повинно виникнути проблем із оформленням чемпіонства. За будь яких розрахунків ДФК Штурм Колки другий, а Олімпія Луцьк із бронзою.

 

У Вищій лізі U-11 боротьбу за медалі продовжують чотири колективи: Любарт Луцьк, ДЮСШ №4 Рівне, Юніор-Мідас Луцьк та ДЮСШ Маневичі. Саме протистояння у очних матчах і повинно дати відповіді хто і який саме отримає комплект нагород?

У першій лізі U-11також не все так просто: за золоті нагороди борються ДЮСШ Ківерці та ДФК Штурм Колки – саме їхня очна зустріч і розставить усе по місцях. На бронзові нагороди претендують ЖФК Легіон Луцьк, Олімпія-2 Луцьк, Універсал Луцьк та навіть Юніор-Мідас09.

 

Вища ліга U-13 також має ще один не зіграний поєдинок, але він не простий… Любарт та Power Рожище у своєму протистоянні мають безліч варіантів, особливо для себе та суперників. Очевидно, що за будь якого результату команда Андрія Мозерова ДЮСШ №4 Рівне чемпіон. У разі перемоги чи нічиєї підопічні Олександра Лисенка матимуть срібні нагороди, однак у випадку поразки і залежно з яким рахунком може і взагалі лишитися без нагород. Підопічні Миколи Варнавського програли ДФК Штурм Колки, але у випадку перемоги точно будуть у призах. Ніяк на події не може вплинути клуб Олександра Сачковського – на даний момент вони треті, то ж їм лишається уболівати за Любарт.

Два матча Першої ліги U-13 ніяким чином не можуть вплину на розподіл медалів, окрім неявки на матч. АСК Забороль у першій лізі розібрався із усіма суперниками досить впевнено і крокує до золотих нагород. Юніор з Мар’янівки на чолі із Віталієм Герасимчуком срібні, а гравці Юрія Павельчука точно треті, навіть на можливу перемогу Олімпії з Княгенінку.

Найінтригуюче завершилися баталії у віковій категорії U-15. Лише у заключному турі Вілія Млинів із Сергієм Вишневським оформила чемпіонство. ДЮСШ №2 Луцьк із Михайлом Мельником лише за додатковими показниками поступилися золотими нагородами і матимуть срібло. А от підопічні Олександра Янішевського із ФК Гірка Полонка не зуміли втримати лідерство і задовільняться цього року лише бронзовими нагородами.

 

Ось такі інтриги у нас, що в дитячих матчах, що у дорослому футзалі.

Футзал – це модно!

 - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

13 квітня (субота)

 МАЙДАНЧИК №1

16-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька

 12.40                 U-11 Вліга       Любарт – Рівне

13.20                 U-9 І ліга         АСК Забороль – ДЮСШ№2-2

14.00                 U-11 Вліга       Мідас08 – Рівне

14.40                 U-11 І ліга       ЖФК Легіон – ДФК Штурм

15.20                 U-13 В ліга      Любарт06 – Рожище

16.00                 U-11 І ліга       ЖФК Легіон – Універсал

16.40                 U-11 І ліга       ДФК Штурм – Ківерці

17.20                 U-11 І ліга       Олімпія К – Універсал

18.00                 U-11 І ліга        Мідас09 – ЖФК Легіон

 

14 квітня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

Корпоративна ліга Волині. 2 тур

17.30                 BusMarket Group – Волиньобленерго

18.30                 Tatrafan – Модерн-Експо

19.30                 Варта переможців – ТМ Вілія

20.30                 AMFV Team – Kroshu Lutsk

 

МАЙДАНЧИК №1

16-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька

10.00                 U-11 В ліга      Вотрнас08 – Форвард

10.40                 U-11 І ліга       Універсал – Олімпія

11.20                 U-11 В ліга      Любомль – Любарт

12.00                 U-11 І ліга       Мідас09 – Олімпія-2

12.40                 U-11 В ліга       Форвард – Любомль

13.20                 U-11І ліга       Олімпія – Мідас09

14.00                 U-11 В ліга      Форвард – Вілія08

14.40                 U-11В ліга       Маневичі – Любомль

15.20                 U-11 І ліга       Олімпія – Вілія09

16.00                 U-11 В ліга      Маневичі – Мідас08

16.40                 U-11 І ліга       Ківерці – Олімпя-2

17.20                 U-11 І ліга       Олімпія К – Олімпія 9

18.00                 U-13 І ліга       Олімпія06 К – АСК Забороль

18.40                 U-11 І ліга       Олімпія-2 – Олімпія К

19.20                 U-13 І ліга       Форвард – Олімпія07 К

 

15 квітня (понеділок)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Корпоративна ліга Волині. 5 тур

18.00                 Волиньобленерго – AMFV Team