«Моя спроба номер п’ять». КАЛЕНДАР!

 Сім протистоянь та сім титулів: вівторок та неділя визначать абсолютних чемпіонів області у трьох лігах, а також чотирьох володарів заповітних кубкових трофеїв від АМФВ.


Чотири матчі, чотири перемоги, загальна різниця голів 16:4 – так безцеремонно протягом одного сезону з хорівською «Надією» не обходилися на Волині ніколи. Останніми вихідними «Ковель-Волинь» перервав чотирирічну гегемонію команди Віктора Ревка у чемпіонаті області, а тепер «точить мечі» у поході за ще одним турніром, чинним переможцем якого є колектив з Локачинського району. Кубок Волині, у свою чергу, є останньою можливістю здобути трофей і для самої «Надії». Тому замість тисячі авансів, анонсів, припущень та розкладів просто констатуватимемо факт – уп’яте в сезоні між собою зустрінуться, без перебільшень, дві найсильніші фут зальні команди області.


Фінал Кубка АМФВ стане дуеллю першолігових команд та їх останньою можливістю здобути бодай щось цього сезону. «Neris-Авангард» на шляху до фіналу пройшов більш ніж серйозних опонентів – «колег» по дивізіону з «ТТІ Шахтаря» та «Юності», а у півфіналі зупинив бравий похід до трофею видовищної «Мар’янівки». «Фіміам» на шляху до трофею впевнено розбирався із «Вікторією», «Стеллою» та «Олімпією». У матчі чемпіонату області «Християни» попри приблизно рівну боротьбу все-таки поступилися «авангардівцям» - 1:4. Чи повториться такий результат у фінальному матчі Кубка АМФВ?


«Бережанці» та «Респекту» виявилося мало триматчевого «трилера» у півфіналі Третьої ліги, тож два колективи пройшли своїх суперників з на ранг нижчого дивізіону і тепер знову зіграють між собою. Щоправда, тепер шансів на осічку у жодної з них не буде – усе вирішуватиметься в одному поєдинку. Протягом сезону кожна з цих команд була сильнішою за іншу по два рази. Хто за волейбольним прикладом візьме титульну «п’ятисетку»?


Переможця Кубка Мрії у фінальному матчі визначатимуть «Духче» та «Колос-2». У півфіналі вони досить упевнено пройшли своїх опонентів – «Волинь U-16» та «Юність» з Переспи відповідно. У матчі чемпіонату на останніх хвилинах перемогу (3:2) вирвали саме гравці «Духча». Чи здасться на милість переможцям «регулярки» П’ятої ліги ківерцівська команда цього разу?


До слова, для «Духча» це буде друга гра протягом тижня. Починатимуть вони його вирішальним протистоянням у найнижчому дивізіоні чемпіонату області проти «Горохова». Після перемоги у серії пенальті останні мають всі шанси уже у вівторок залишити суперників без своєрідного «триплету» (регулярка, абсолютне чемпіонство та Кубок Мрії).


Завершуватиметься боротьба за чемпіонство у Четвертій лізі. «Ласка-2» упевнено реваншувалася за поразку в першому матчі проти «West Side». Тепер «західнякам» доведеться шукати нові шляхи для «вікторії» - те, що боратинські опоненти не такі вже й непереможні, вони уже раз довели. А у фіналі плей-офф Другої ліги абсолютним чемпіоном області може стати ще одна луцька команда – «Сахарадо». Щоправда, для цього, як і у регулярній першості, потрібно буде обіграти «Топільно». Зробити це буде непросто – «біло-сині» «розігналися» саме у період матчів на вибування…


«Володимирівці» залишилося зробити вирішальний крок на шляху до перемоги у першості Волині серед ветеранів. Для омріяного титулу команді треба буде обіграти аутсайдерів змагань з «Ярда». У випадку сенсації свого шансу чекатимуть гравці «КС-Ветерана», які в останньому турі першості зіграють проти «ДжеРоста». «Зимне» уже не зрушиться із третьої сходинки таблиці, а от суперники з «Метеора» у випадку перемоги можуть вийти на підсумкову четверту сходинку чемпіонату.


Вирішальні поєдинки, останні нерозіграні титули та завершальні та неповторні емоції – матчі вівторка та неділі зроблять історією черговий сезон обласних змагань під егідою АМФВ. Тому не сказати «до зустрічі» волинському футзалу на «Арені Спорт» буде грішним ділом. Усі на футзал! 

13 березня (вівторок)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК 

Фінал ІІІ. П’ята ліга. Плей-офф

19.00                   МФК Горохів –ФК Духче 

Фінал ІІІ. Четверта ліга. Плей-офф

20.00                   WestSide – Ласка-2 

Фінал ІІ. Друга ліга. Плей-офф

21.00                   ФК Топільно – Сахарадо

 

18 березня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 Фінал. Кубок Волині

18.00                   Надія - ФЦ Ковель-Волинь

 Фінал. Кубок АМФВ

19.00                   ХФК Фіміам - Neris-Авангард

 Фінал. Кубок Прогресу

20.00                   Бережанка - FC Respect

 Фінал Кубок Мрії

21.00                   Колос-2 - ФК Духче

 

МАЙДАНЧИК №1

 14-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів

15.00                   КС-Ветеран – Метеор

16.00                   Ярд – Володимирівка

17.00.                  ДжеРост – Зимне - +:-