Відбулося кілька засідань контрольно-дисциплінарного комітету АМФВ, під час яких було ухвалено ряд рішень про застосування санкцій до представ" />

ВІДБУЛИСЯ ЗАСІДАННЯ КДК: РІШЕННЯ

Відбулося кілька засідань контрольно-дисциплінарного комітету АМФВ, під час яких було ухвалено ряд рішень про застосування санкцій до представників окремих команд. 

Так, 1 лютого КДК дискваліфікував гравця “Olam-Kesef-2” Тарпана Гаджиєва на один матч. Це відбулося через грубий фол Тарпана в матчі з “Легіоном ТГ” з вірогідністю нанесення травми супернику. 

Цього ж дня було ухвалено рішення про дискваліфікацію гравця “Пірванче” Ігоря Шевельова. Причина - грубий поштовх суперника руками під час та після зупинки гри. 

8 лютого відбулося ще одне засідання КДК, на якому розглянули ситуації, які відбулися в рамках 1/4 кубків, що проходять під егідою АМФВ. Перша відбулася в матчі між Воротневим та ФК “Ратнів”. Обидві команди повинні сплатити штраф за те, що спричинили конфронтацію на майданчику. Також буде дискваліфіковано: на два матчі Дениса Тижука (Ратнів), один матч - Богдан Кононець (Воротнів). 

У матчі між “Луцьктеплом-Четвертнею” та “West Side” відбулася погроза фізичної розправи, яку озвучив супернику гравець “Луцьктепла-Четвертні” Роман Дудчик. За це його дискваліфіковано на п’ять матчів. 

Також 8 лютого розглянули епізод, який відбувся у матчі між “ТТІ-2” та “Imperium”. Відповідно до вивчення ситуації та до регламентних норм, ухвалили наступні рішення: команда “ТТІ-2” повинна сплатити грошовий штраф за те, що її гравці покинули технічну зону та спричинили конфронтацію. 

Разом із цим гравця “ТТІ-2” Юрія Байдака дискваліфіковано на два матчі. Причина - грубий поштовх суперника.