Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Щербик К./ Голоскоков С.




Про гру:

Пів тайму знадобилося командам, аби включитися у роботу під назвою «футзал». І краще це вийшло у хорівського колективу, котрий одну з атак завершив влучним ударом Володимира Робочука. Ще за кілька хвилин рахунок подвоївся і став підсумком першої половини гри, де відверто домінувала команда гостей.

В другому таймі гра пішла набагато веселіше. Спочатку Андрій Случик з «Юності» вдало виконав стандарт і відновив інтригу у протистоянні. Але дубль Володимира Робочука та вдалий постріл граючого президента клубу «Надія» Віктора Ревка знову створили переможний та комфортний гандикап для «блакитно-чорних».

Родзинкою поєдинку став гол Назара Демчука, який можливо попаде в огляд кращих голів 9-го туру. П’ять фолів «Надії» стали невеличкою інтригою гри, адже в підсумку перетворилися у дабл-пенальті. Проте спроба влучити з 10-ти метрів «юнаками» виявилася невдалою на відміну від ігрового удару Назара Ожеховського з Хоріва.

Останній гол у зустрічі, де з переможцем було все зрозуміло, забив довічний «енерджайзер» з Переспи Сергій Кулюк. 2:6 вивели «Надію» на 5 сходинку в турнірній таблиці та засвідчили той факт, що «Юність» побореться за солодкий приз з невдахами Першої ліги та «однокласниками» з Другої – командою «західної сторони».