Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Герасимчук В.




Про гру:

Йшла перша хвилина гри, а на табло вже висвічувалось 2:0. Такий супершвидкісний гольовий початок вдався завдяки м’ячам Івана Риковського та Олега Тучака з «ОГГО».

Попавши під такий нокдаун вже на початку гри «Атлетік» деякий час оговтувався та приходив в себе ніяк не очікувавши такого початку гри для себе. Заспокоївшись червоно-білі почали контролювати м’яч та вже самі почали гостро атакувати. І це дало свої плоди вже в першому таймі Володимир Євтухов та Володимир Колесник зуміли зрівняти рахунок, так що на перерву команди пішли як кажуть «при своїх».

Знаходячись на різних полюсах турнірної таблиці, млинівські футзалісти другу половину розпочали дуже активно, доказуючи що саме вони знаходяться на полюсі який є верхнім. Та час невблаганно летів, а «захисні мури» «ОГГО» вдало справлялись з атакувальними потугами фаворита зустрічі. Все ж у середині тайму «Атлетік» надпотугами Володимира Євтухова таки зумів вийти вперед на що практично одразу відповів Олександр Чекус. І коли здавалось що зустріч так і закінчиться бойовою нічиєю, «оггівець» Даніїл Дмітрієв зумів забити переможний м’яч для своєї команди.