Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Господарі майданчика приймали на паркеті СК «Арена Спорт» лідера сезону в Першій лізі – луцький «Теремно Хліб»!, котрий на момент початку гри вже знав результати суперників у боротьбі за ліговий трон. І червоно-жовті з перших хвилин пішли у наступ. Першу половину тайму основні події відбувалися на половині «Бережанки» і що цікаво без фолів.

На безліч напівгольових моментів «хлібопіків» господарі відповідали дисциплінованими діями у захисті та гострими випадами. Проте перша тринадцятихвилинка залишилася «сухою».

По перерві «теремнівці» продовжили наступ  і за кілька хвилин Назар Лич таки розмочив рахунок. «Бережанка» відразу перейшла до більш активних дій у наступі і роботи в кіпера гостей Андрія Янчука значно побільшало. Але й в його візаві Тараса Войтовича напруги менше не стало. На 19-й хвилині воротар «бордових» був безсилий виручити команду у моменті коли Михайло Байбула відправив «селект» у сітку.

Після другого голу команди додали у швидкості та порадували глядачів цілою низкою гострих комбінацій та грою з п’ятим польовим гравцем у виконанні «Бережанки». Підсумком таких дій став третій гол «хлібопіків» у виконанні Дмитра Бурковського. Лідер чемпіонату зміцнив свої позиції та пішов у відрив, маючи всі можливості для дострокового здобуття титулу переможця Регулярного чемпіонату.