Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Лучани, як претенденти на призові місця «регулярки» Першої ліги, на поєдинок з аутсайдером вийшли максимально відмобілізованими, але знову без штатного голкіпера – всі три заявлені на чемпіонат гравці цього амплуа за різних причин у минулому та нинішньому турі були поза грою. З огляду на нічию «гірників» та сенсаційну поразку «МНСників» колектив Романа Дмоховського отримав чудову нагоду поборотися за медалі першості. Проте перший насправді гольовий момент виник біля воріт господарів, коли мяч після удару гравця «Вілії-2» влучив у стійку.

За 10 хвилин матчу суперники продемонстрували більше боротьби аніж футзалу, що у підсумку вилилося у 6-й фол «Вікторії». Дабл-пенальті чітко реалізував Володимир Тростянчук і гості повели у рахунку.

Наприкінці першої половини гри «чорні» пішли на штурм. У воротах млинівців Сергій Гузоватий творив дива, а стійки його рамки не пускали м’яч до сітки. Проте Павло Ольшевський після чергового затяжного штурму рахунок зрівняв та підсумував тайм.

3 хвилини після відновлення ігрової діяльності знадобилося кращому гравцю матчу Віталію Тележинському аби вивести лучан вперед. На пятачку воріт суперника «дев’ятка» господарів елегантно відправив «селект» у сітку. На досягнутому «Вікторія» не зупинилася та продовжила тотальний наступ. Моменти біля воріт Сергія Гузоватого змінювалися блискавично, але забила «Вілія-2». Брат кіпера гостей Андрій Гузоватий зрівняв рахунок, катнувши «селект» у дальній кут.

Гра розкрилася і це стало на руку більш досвідченим лучанам, котрі протягом кількох хвилин оформили два дубля. Спочатку Віталій Тележинський вивів господарів вперед, а далі Павло Ольшевський зробив заявку на загальну вікторію «Вікторії» попри тавтологію.

Остання хвилини поєдинку відбувалися по рахунку на контр-випадках, котрі краще використав гравець у чорній формі Володимир Чайка. 5:2 і «Вікторія» в праві розраховувати на призові місця у турнірній таблиці Першої ліги. Але без голкіперів це практично не можливо.