Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Мищук А.




Про гру:

Невдача прямих конкурентів в поєдинках напередодні,давала можливість "Агромату" заскочити на пяту сходинку таблиці. А успіхи максимально-футзальних "Мідаса" та "Стели " над все-таки більш-футбольними "Торпедо" і "Боратином" вселяли "аграріям"надію  повторити успіх попередніх. То ж команди почали "без розвідки" і за перші хвилини нанесли "добру валізу"ударів в сторону воріт опонента. У млинівчан вже традиційно "феєрив" Вишневський,але першим відзначився його партнер Олександр Драганчук. Голкіпер "Агромата" Олександр Шпарук серією сейвів підтверджував реноме збірника області в ще недавніх матчах проти Рівного. Та і вся луцька команда виглядала проти лідера цілком пристойно,втіливши зусилля в гол ще до перерви.
  Друга половина гри повністю копіювала першу. Команди багато боролись,били по воротах,але результат змінився аж на 20-ій хвилині. Простріл вздовж воріт лучан по-футзальному "замкнув" Андрій Старушкевич. Ще за трохи підправив статистику і кращий бомбардир турніру. Сергій Вишневський зі штрафного буквально "прошив стінку" перед воротами---3:1. Відразу забили й "агроматівці"---Артем Пашківський оживив надію на позитивний результат. "Гоподарі" пішли на штурм,та ба---крім удару Івана Богути в хрестовину ,створити нічого результативного не змогли. Варто відзначити чудовий арбітраж від суддівської бригади,при такому накалі гри. 
   "Агромат" продовжує боротьбу за місце у вісімці плей-оф,а команда з Млинова на відстані 6 балів від чемпіонства Регулярної частини Чемпіонату. В заключних турах  "Вілію" чекають непрості ігри з прямими конкурентами "Боратином" і "Вотранс-2",а також з непоступливою "Олімпією"