Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Васько К./ Герасимчук В.




Про гру:

Лідер перегонів у своїй групі горохівський «Гранітбуд» у попередньому турі зумів у надважкому поєдинку на останніх секундах гри вирвати перемогу, тому цю гру вирішив не доводити до останніх валідольних хвилин і з перших миттєвостей матчу взявся до справи.

Та суперник у фаворита теж виявився міцним горішком. Гравці «Крошу» впевнено оборонялись та блискавично контратакували і в одній із таких атак Сергій Березюк зумів відкрити рахунок у зустрічі.

Такий перебіг подій дуже не сподобався капітану «будівельників» Андрію Марцинюку і він футзальним «ударом пиром» зумів зрівняти рахунок. Не зважаючи на безліч моментів у першому таймі м’ячів глядачі більше не побачили.

Нічия не входила у плани горохівчан, так як в цьому сезоні у них був стовідсотковий заліковий доробок до цього туру, і вони хотіли його продовжити, тому номінальні господарі кинулись вперед, будь-що намагаючись схилити шальки терезів на свою користь.

Та як не старались гравці «Гранітбуду», «китайська стіна» у вигляді захисників та воротаря «Крошу» впевнено тримала оборону і дуже гостро контратакувала. І коли здавалось що гра так і закінчиться, Олександр Новаковський таки зумів продавити захист «крошівців» та вирвати чергову вольову перемогу для своєї команди.