Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Для підопічних Сергія Вишневського поєдинок з «Бережанкою» став останньою спробою зачепитися за вісімку учасників плей-офф. І млинівські юнаки з перших хвилини не відсиджувалися у захисті, а шукали щастя біля чужих воріт. Спортивна вдача відвернулася від господарів у моменті на 6-й хвилині гри, коли двічі поспіль гравці у зелено-білій формі били впритул, але на висоті був голкіпер «Бережанки» Таракс Войтович. «Бордовим» також не особливо щастило, як в ігрових епізодах, так і під час пробиття дабл-пенальті. Суперники у першому таймі набрали на двох 11 фолів, а гол забили млинівці на останніх хвилинах після комбінації, яку потужним ударом з носка закінчив Павло Ліщук.

По перерві Мирославу Лащуку знадобилося лише пів хвилини ігрового часу аби зрівняти рахунок. Гра пішла на контркурсах з однаковою кількістю гострих моментів. Надати перевагу комусь із суперників було важко. Рахунок не мінявся, а лише кількість фолів збільшувалася, змінюючи цифри на табло. А за хвилину до фінального свистка фатальної помилки припустився голкіпер другої «Вілії», коли не втримав у руках м’яч після удару Михайла Кисельова.

Підсумок натужного поєдинку не змінив турнірне становище команд, залишивши суперників на 7-му та 10-му місцях відповідно. «Бережанка» продовжує боротьбу за попадання у плей-офф, а млинівцям скоріш за все доведеться боротися за «Кейк Кап».