Гра


2: 1

Удари по воротах:

19
:
5

Удари у рамку воріт:

11
:
5

Сейви:

4
:
9

Фоли:

2
:
5

Бас Назарій, Гоза Руслан, Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Кузнецов Д.




Про гру:

 Звітний поєдинок досить академічно та спокійно розпочали гравці «Боратина». Вони створили декілька моментів, після яких виручав голкіпер «Олімпії», а удар Романа Іваницького минув повз ближню стійку. Гості виявилися зовсім не простою командою і були готовими до такого сценарію. А у середині тайму вони провели вилазку, після якої «кулястий» потрапив до Дмитра Кисляка, який не залишив шансів Сергію Гапонюку – 0:1. Після цього почався зірковий час захисту «Олімпії» та їхнього голкіпера Володимира Корлупа. Вони творили справжні дива, обороняючись проти минулорічних чемпіонів Першої ліги.

У другому таймі хід гри не змінився. «Олімпія» здорово оборонялася, Корлуп так само витягував все із своєї рамки, а за можливості гості гостро контратакували, тож у гру доводилося вступати і голкіперу «Боратина». За 4 хвилини до фінальної сирени Олександр Антонюк одягнув майку п’ятого польового гравця, однак на 25-й хвилині господарі ледь не пропустили – Олександр Маслічук вирвався віч-на-віч з воротами, однак з центра поля влучив у стійку!

І розплата прийшла миттєво. За 40 секунд до завершення гри у «Боратина» пройшов простріл на Антонюка, який рикошетом від голкіпера таки вирівняв рахунок на табло. А за 9 секунд до свистка пройшов простріл на Романа Воробея, який приніс «Боратину» фантастичну вольову перемогу! 2:1 – «Олімпія» насправді награла на усі три очки, однак «завдяки» футзальній долі втратила у цьому матчі все. Утім, глядачі на трибунах «Арени Спорт» отримали задоволення від емоційного завершення чергового туру чемпіонату Волині.