Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

 Першою грою в новому 2019 році в Чемпіонаті області стала гра в четвертій лізі між представниками Рівненщини та Горохівщини.

Після першої половини «регулярки «Атлетік» перебував у верхній частині таблиці з двома перемогами і в подальшому мав намір там залишатись.

«Вілія Дежа» мала абсолютно рівні показники у графі перемог, нічиїх та поразок -  по одній. Навіть різниця м’ячів була однаковою, тому були налаштовані теж поміняти цю статистику на свою користь.

Гра розпочалась дуже обережно та неквапливо. Суперники не форсували події, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті. Та з плином ігрового часу почала відчуватись перевага представників Горохівського району, і в середині першого тайму Ярослав Хінціцький зумів відкрити рахунок у зустрічі, на що практично одразу відповів Денис Фоменко з «Атлетіка». Та ще до перерви Андрій Карабін, Юрій Семчук з шестиметрового та Михайло Лесюк з «Вілії Дежі» засмутили голкіпера «Атлетіка».

Впевнено ведучи у рахунку другу половину зустрічі «салатові» спокійно контролювали м’яч та гостро атакували. Захист червоних «тріщав по швах», але до певного часу стримував атаки суперника. Та коли Михайло Лесюк зумів забити свій другий м’яч у грі, питання про переможця в цій грі були вже практично зняті.

«Вілія Дежа» здобула перемогу і змогла обійти «Атлетік» у турнірній таблиці. Все саме цікаве попереду!!!