Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

 Недільні третьолігові баталії розпочинались грою між «Татрафаном» та «КрошуЛуцьком».  Команда з заводу німецького гіганта електрообладнання прибула на цей поєдинок у надзвичайно малому складі. На лаві запасних у команди був всього один гравець, тому всі думали, що «Татрафан» «зажене» опонента за рахунок швидких атак та великою кількістю замін, тому що у біло-чорних у заявці були всі гравці.

Та не завжди кількість перемагає якість. Буквально з перших хвилин «КрошуЛуцьк» провів дві надзвичайно небезпечні атаки, і Анатолій Карп’юк та Сергій Березюк зуміли відкрити рахунок.

Така завзятість на початку зустрічі дещо спантеличила «татрафанівців» і вони довго приходили до тями. В цей важкий момент гри відповідальність на себе взяв Назар Бугайчук, який своїм влучним ударом зумів скоротити рахунок у грі. Мало того, «КрошуЛуцьк» ще й зумів склопотати п’ять командних фолів, та суперник так і не зумів цим скористатись, тому що шостий взявся пробивати автор першого м’яча Назар Бугайчук та його удар прийняла на себе стійка воріт. Все ж під занавіс тайму Олександр Худемчук зумів зрівняти рахунок і на перерву колективи пішли як кажуть «при своїх».

Другий тайм розпочався з «битви». Команди буквально вигризали м’яч одна в одної, тому поєдинок проходив дуже емоційно. Колективи створювали багато моментів  біля воріт суперників і гра стала дуже цікавою для вболівальників. Героями зустрічі для «КрошуЛуцьк» стали Сергій Березюк, який зробив хет-трик, а для «Татрафану» Максим Герасимук з своїм дублем.

Та для перемоги цього було недостатньо. Отже бойова та цікава нічия.