Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

 Завершувались матчі в цьому році іграми четвертого туру. Розпочинались вони в четвертій лізі грою лідера свого дивізіону любешівської «Прип’яті» та ХФК «Фіміам-2».

Кожен з колективів прагнув завершити рік що проходив на мажорній ноті, набравши в цій зустрічі залікові бали, тому гра одразу ж розпочалась на високих швидкостях та намаганнях кожного з суперників забити швидкий м’яч. Та не завжди те що хочеться виходить на ділі.

Всі швидкісні потуги команд зводились нанівець вдалими діями суперників в захисті, а також надійною грою «стражів воріт».

Час минав, а на табло продовжували осиротіло висвічуватись нулі і здавалось що в першій половині зустрічі глядачі м’ячів так і не побачать. Але іншої думки був любешівець Віктор Літвінчук, який в самому кінці тайму зумів своїм дублем розмочити рахунок.

Маючи комфортну перевагу друга половина розпочалась з впевнених дій гравців «Прип’яті».

Любешівці довго контролювали м’яч, та намагались виманити суперника іти в пресинг, щоб потім швидкими контратаками збільшити свою перевагу. І такий план спрацював. Богдан Солов’янчик та Олександр Крисько у швидких атаках збільшили рахунок у цій грі. Далі вже, як кажуть, довести гру до перемоги було «ділом техніки», що впевнено зробили гравці «Прип’яті».