Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./ Голоскоков С.




Про гру:

Самий перший удар в рамку воріт у виконанні гравця «хлібопіків» Михайла Байбули на 6-й хвилині перетворився у гол. Лідер Першої ліги підтвердив реноме фаворита, і не зважаючи на коротку лаву запасних, продовжив шукати щастя біля чужих воріт. Гравці ФК «Топільно» відповіли дальнім пострілом у каркас рамки, а за кілька хвилин вже дякували стійці власних воріт за перешкоду «селекту» на шляху до сітки.

Під завісу тайму гостям не допоміг не голкіпер, не польові, коли підступний м’яч вирішив від свого гравця залетіти за лінію воріт – 2:0. До честі топільчан команда до перерви встигла скоротити відставання у рахунку, забивши красиво і ефективно.

Після відновлення гри характер подій на майданчику СК «Арена Спорт» мало змінився. Суперники не відсиджувалися в захисті, а намагалися активно впливати на ситуацію. «Теремнівці» старалися збільшити перевагу, а «Топільно» вирівняти шанси на перемогу. На таких «гойдалках» Михайлу Байбулі поталанило оформити дубль та зробити вагому заявку на чергову вікторію в чемпіонаті. Михайло не зупинився на досягнутому і до кінця гри встиг отримати попередження від арбітра та продемонструвати «фокус із шляпою». Команда «Теремно Хліб» крокує без очкових втрат.