Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./ Голоскоков С.




Про гру:

Матч лідерів Другої ліги мав дати відповідь на багато запитань щодо розподілу місць на п’єдесталі пошани за підсумками Регулярної першості. В рамках луцького дербі тривладдя лідерів слід було порушити саме у протистоянні одних із самих яскравих за грою команд. Матч не розчарував прихильників футзалу.

На 5-й хвилині стартового поєдинку 4-го туру рахунок було відкрито завдяки автоголу «Забіяки». Хоча велика роль у цій події належить гравцям клубу «Respect». Після удару із-за меж карного майданчика м’яч потрапив у стійку та відскочив до захисника господарів, котрий випадково відправив «селект» у сітку власних воріт – 0:1.

Пройшло небагато часу і гравцям команди, що представляє відому харчову торгову марку вдалося загнати кулястого у сітку протилежних воріт. Відзначився Сергій Трохимчук. Щоправда рівновага не протрималася і однієї хвилини, адже «поважний» Іван Заліпа п’ятою по-піжонськи забив гол та встановив підсумок тайму – 1:2.

Після відпочинку градус гри підвищився. Єдиноборств та фолів побільшало, а рефері почали користуватися «гірчичниками». В середині тайму гольовий рахунок лишався незмінним, а по фолам 4:5 із знаком (-) на користь ФК «Respect». Така ситуація допомогла суперникам зосередитися безпосередньо на футзалі. Але голів вболівальники так і не побачили. Всі намагання «Забіяки» врятувати гру виявилися невдалими, а суперник залишився на верхівці турнірної таблиці Другої ліги.