Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

 

Зустріч суперників очікувалась цікавою та напруженою. Перед грою кидалось у вічі різні лави запасних у суперників. Якщо у ФК «Лішня» вона була достатньою, то у «оггівців» було набагато менше запасних гравців на лаві.

Гра розпочалась без розвідки. Суперники одразу кинулись у бій, намагаючись вийти вперед. Та шкіряний вперто не хотів заходити у ворота як однієї, так і іншої команди. В деяких моментах бракувало майстерності, в інших «її Величність Фортуна» відверталась від команд.

Та довго так продовжуватись не могло, і в середині тайму лішнянець Микола Сльозка відкрив рахунок у зустрічі. «OGGO Team» кинувся відігруватись і зумів зусиллями Даніїла Дмітрієва та Олександра Чекуса не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед.

В подальшому поєдинок проходив на зустрічних курсах, та з плином ігрового часу почала відчуватись фізична перевага «торговельників».

Номінальні господарі перегравали іваничівських футзалістів у швидкостях і рахунок на табло почав збільшуватись на їх користь, та лідер ФК «Лішня» Микола Сльозка зумів скоротити рахунку.

Але більшого гостям не вдалося. Важка перемога «OGGO Team» та важливі залікові бали у свою скарбничку.