Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

 

Втративши перші залікові бали у цьому сезоні в попередньому турі «енергетики» прагнули надолужити втрачене, тому дуже серйозно готувались до цієї зустрічі. Суперником «Волиньобленерго» була дуже симпатична команда ХФК «Фіміам». Зі слів арбітрів гру цієї команди дуже приємно судити, тому що поводяться вони на майданчику дуже коректно, як до суперника, та і до дій арбітрів, що не завжди буває у діях інших команд.

Слідкуючи за колективами на перших хвилинах гри, кидалось в око дуже хороші тактичні дії опонентів. Було видно, що над цим надважливим компонентом гри команди плідно працюють на тренуваннях.

Початок матчу був за «енергетиками». Вдалі індивідуальні дії Петра Назарука завершились добиванням Михайла Курсевича, і синьо-білі повели у рахунку. Звитягу в команді продовжив Ігор Банера.

Та після цього «холодного душу» «християни» прийшли до тями і Павло Матвійчук зумів скоротити рахунок у грі.

Друга половина розпочалась з дуже активних дій в атаці у двох команд, і в цих цікавих «качелях» більшого спромоглись гравці «Волиньобленерго». Олександр Волошин та Михайло Семенюк забили м’ячі, і гравцям у червоній формі стало геть сутужно.

Та все ж команда проявила характер і зуміла скоротити рахунок до мінімуму, але набрати залікові бали сил вже не було.