Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Йшла 3-а хвилина матчу між футбольним клубами «Рятівник» та «Топільно» коли представник Рожищанського району Василь Присяжнюк заставив зробити арбітра запис в ігровий протокол щодо авторства голу. За кілька миттєвостей голкіпер гостей Андрій Бльох вписав своє ім’я в рубрику «попередження» за грубу гру проти нападника суперників, а лучанин Вадим Іванюк, як автор невдалої спроби реалізувати пенальті. Веселий початок гри став запорукою жвавих подій на паркеті СК «Арена Спорт», де хвилі атак почергово накочувалися на ворота опонентів. «Помаранчеві» прагнули швидше відігратися, але Василь Деркач з ФК «Топільно» ускладнив завдання візаві і подвоїв результат.

За кілька хвилин оптимізму «МНСникам» додав Антон Капаєв, коли впевнено завершив атаку. Підсумком першого тайму з рівними можливостями могли стати як нічия, так і перевага будь-кого із суперників. Проте футзальній долі було за щастя залишити рахунок тайму 1:2 – незмінним.

На початку другої половини гри Вадиму Іванюку вдалося реабілітуватися за невдалий шестиметровий, коли «селект» після його удару з правого флангу атаки затріпотів у сітці воріт суперника. Гра остаточно розкрилася і вболівальникам не довелося нудьгувати жодної хвилини. Коли ж четвертий номер господарів Володимир Новосад вивів «Рятівник» вперед, нервова напруга зросла до максимальних показників. Гості разом і з голкіпером перейшли в масований наступ, а на останок запустили польового гравця замість воротаря, а би уникнути поразки. Проте всі спроби гостей здобути бодай очко виявилися марними.