Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Б./ Герасимчук В.




Про гру:

Регулярний чемпіонат розпочався для обох колективів вдало. Впевнено перемігши в стартовому турі, команди і в подальшому планували поповняти свою скарбничку заліковими балами. Але в кожній грі має бути переможець і переможений, тому всі розуміли що сьогодні очки хтось здобуде, а хтось втратить.

Початок зустрічі запам’ятався з обміну м’ячами між командами. Зуміли це зробити Дмитро Бурковський з «Теремно-Хліб» та Сергій Ойович з «Фіміаму».

В подальшому точилась також рівна гра, тому віддати перевагу будь-кому було дуже важко. Моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт, але в цей момент вдало грали воротарі, та їх помічники – стійки та перекладина воріт.

Та все ж колись це мало закінчитися, і в кінці тайму кращий гравець у складі червоно-жовтих Дмитро Бурковський вивів свій колектив вперед. В середині другого тайму Костянтин Вознюк з «Теремно-Хліб» забиває м’яч і «християнам» стає геть сутужно. Синьо-білі таки проявили характер, м’яч Івана Вдовенка тому підтвердження, та більшого вижати «Фіміам» вже не зміг. Перемога «пекарів» та серйозна заявка на лідерство в Чемпіонаті.