Гра


2: 1

Удари по воротах:

13
:
20

Удари у рамку воріт:

10
:
11

Сейви:

10
:
8

Фоли:

8
:
8

Гоза Руслан, Літвінчук Леонід, Ярмощук Роман




Хронометрист / Делегат:

Ярмощук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 Пропущений матч 1-го туру не зважаючи на пізній час зібрав доволі непогану глядацьку аудиторію (в першу чергу вболівальників «Авангарду»), яка з перших хвилин забула про нудьгу, спостерігаючи за швидким початком гри. Команди жваво йшли у наступ, але оборонці діяли без помилок. На 5-й хвилині мала забивати «Олімпія», але м’яч влучив у стійку воріт. А через три хвилини Олександр Маслічук не мав права промазати повз рамку і на табло запалала одиничка на користь «men in black». Нерв поєдинку відчутно зріс. «Авангардівці» набрали п’ять фолів і вимушені були діяти обережно. Можливо само за цієї причини захист дозволив завершити атаку господарів влучним ударом впритул Дмитра Бонадарчука. За рахунку 2:0 команди пішли на відпочинок.

По перерві «Авангард» пішов у наступ, намагаючись виправити ситуацію на майданчику СК «Арена Спорт». Кілька непоганих моментів могли закінчитися голами, але гравцям бракувало точності у завершальній стадії. А «чорні» свідомо чекали свого шансу у контратаці. За такого сценарію чекати великої кількості голів було не варто, хоча нагоди загнати «селект» у сітку були в обох суперників.

Інтрига відновилася на останній хвилині протистояння, коли Дмитро Дігалевич нарешті скоротив відставання до мінімуму та подарував глядачам цікаві завершальні миттєвості. Спроба «Авангарду» вирвати нічийний результат з п’ятим польовим гравцем була відчайдушною, але невдалою. Перемогу святкували гравці «Олімпії» з Княгининку.