Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

Надзвичайно приємно, що футзал на Волині розвивається та заходить у найвіддаленіші куточки області. От і у цій грі була представлена команда, яка тільки починає робити перші кроки у футзалі Волині, а саме «Прип’ять» Любешів. Назвати її новачком у футболі не повернеться язик, бо колектив приймає участь в обласних змаганнях з футболу, а от як грають у футзал на Любешівщині було цікаво багатьом вболівальникам на трибунах.

Протистояли хлопцям з берегів Прип’яті не менш амбітні гравці з промовистою назвою «Феміда Юнайтед».

Мабуть опозіонуючи себе з «англійським» силовим стилем гри і була приставка «Юнайтед», яка як показала гра повністю себе виправдала.

Хлопці з «Феміди Юнайтед» дійсно показували силовий футзал, намагаючись виграти у всіх ігрових епізодах.

Початок гри був абсолютно рівним, команди відповідали атакою на атаку і в цій рівній боротьбі більше пощастило хлопцям з Любешова. Віктор Літвінчук відкрив рахунок у зустрічі.

В подальшому команди чекали на помилку суперника, тому точилася позиційна гра з контролем м’яча. Моментів було предостатньо, але вдала гра воротарів нівелювала всі атакувальні потуги суперників.

За дві хвилини до закінчення зустрічі Єгор Черевко голом красенем з далекої відстані зумів вивести любещівців на комфортний для себе результат та закінчити перемогою цю гру.