Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

Ця гра також була дебютною для обох колективів у рамках обласного чемпіонату. «Енергетики» в цьому році вже приймали та успішно виступили у Корпоративній лізі, натомість «Ротан Плюс» був цілковитою загадкою для поціновувачів футзалу області.

Вже з перших хвилин гри синьо-білі, а саме в такій формі виступає «Волиньобленерго»,  показали «хто в домі господар», і почали нав’язувати свою гру. Особливо виділявся граючий тренер команди Петро Назарук, а тому і не дивно, що саме він і відкрив рахунок у зустрічі.

Шквал «енергетичних атак» накочувався на ворота «Ротан Плюс» як хвилі на морі, і хлопцям у білій формі було дуже важко стримувати цей натиск. Потрібно віддати належне гравцям «Ротан Плюс», які своєю самовіддачею компенсували свої «фізичні огріхи» у грі.

Так що перша половина зустрічі закінчилася з мінімальною перевагою номінальних гостей.

Тактично правильно граючи в другому таймі, та збиваючи темп «торгівельники» зуміли перевести у вигідний для себе «малюнок гри», та продовжували вдало оборонятися. Та це ж все мало колись закінчитися. І в кінці зустрічі «енергетики» м’ячами Олександра Волинця та Михайла Курасевича нахилили шальки перемоги на свою користь.