Гра


2: 0
0

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

Ще один дебютант обласної першості OGGO Team зустрічався з представниками Рівненщини, які вже відчули в минулому чемпіонаті смак обласного футзального рівня.

Колективи по різному готувалися до цих змагань. Одні приймали участь у різних змаганнях під егідою АМФВ, інші грали у футбол, і тільки в останній момент перейшли у зал. Це і давалося взнаки в перші хвилини гри.

Команди довго прилаштовувалися до забутого ними покриття та намагалися грати в комбінаційний футзал, який спочатку якщо чесно не дуже їм вдавався.

Та з плином ігрового часу команди все ж зуміли знайти «свою гру», і більш досвідчений «футзальний боєць» ФК «Острожець» голом Ігоря Єпіфанова зумів відкрити рахунок.

Дебютанти чемпіонату відразу кинулися відіграватися, і «попалися» на два надзвичайно небезпечні контрвипади номінальних господарів і тільки дивом не змогли острожецькі футзалісти збільшити рахунок.

Друга половина зустрічі проходила так само як і перша. Маючи невелику гольову перевагу рівненчани намагались грати на контратаках, а дебютанти, змушені були атакувати щоб зрівняти рахунок. Кожен з колективів мав безліч гольових моментів, але всі потуги нападу своєю вдалою грою нівелювали воротарі.

В кінці зустрічі гравець ФК «Острожець» Олександр Кирилюк подвоїв рахунок та довів результат гри до переможного для своєї команди результату.