Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 Стартову програму Першої ліги відкривав поєдинок луцьких «хлібопіків» та другої «Вілії», якою опікується Сергій Вишневський. Молодий склад млинівської команди не стушувався перед досвідченими гравцями «Теремно Хліб» і на кожний випад «червоно-жовтих» відповідав своїми атаками. Проте на 3-й хвилині далася в знаки майстерність Дмитра Бурковськго, котрий своє нагодою скористався у кращих традиціях Суперліги і запалив на табло одиничку.

В середині тайму м’яч потрапив у руку гравця гостей і Михайло Байбула з шестиметрової позначки не схибив. А ось Дмитру Бурковському відверто не пощастило у середині тайму, коли удар «черпачком» відбив захисник, а після добивання круглястий влучив у поперечину. Виправитися Дмитру вдалося на 11-й хвилині, коли «селект» після його вправних дій затріпотів у сітці воріт гостей. За рахунку 3:0 суперники пішли на відпочинок.

Після відновлення гри лучанин Михайло Байбула міг зняти всі питання щодо переможця протистояння, але замість двох чудових гольових нагод отримав жовту картку. Але на 21-й хвилині Михайло не мав права схибити і оформив дубль, що остаточно випустило повітря з молодої команди «Вілія-2». Далі кращий гравець поєдинку Дмитро Бурковський не захотів дублювати успіхи колеги по команді та швиденько організував покер, довівши рахунок до ультра-комфортних 6:0, що відразу вивели «теремнівців» у лідери ліги.