Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Притулюк Д.




Про гру:

Цікавий, але все ж таки футбольний матч відбувся на майданчику для гри у футзал. Обом командам стиль гри більш схожий до великого футболу, по крайній мірі у першій половині матчу. Побоюючись обрізатись та пропустити обидва колективи грали більше «на винос», а ніж у конструктивний та позиційний футзал. Хоча «Стелла» створила більше небезпечних моментів біля воріт суперника, але взяттям воріт вони не закінчились, у рамці надійно грав кіпер «олімпійців», який неодноразово рятував ворота.

По перерві на майданчику точилась більш агресивна та силова боротьба. Рахунок на користь «жовто-чорних» відкрив Тарлан Гаджиєв, який пробігши з м’ячем пів поля та відправив його у ворота. Відповідь від «Олімпу» чекати довго не довелось, а зробив це Олег Потрапелюк, який влучним пострілом зрівняв рахунок. Уже в наступному моменті Олег відзначився знову, тільки цього разу у власні ворота, що правда з усіх сил намагаючись завадити все тому ж Гаджиєву зробити дубль.

 Остаточну крапку у матчі поставив Роман Жарчинський, що захищає кольори «Стелли». З-за меж карної зони він пробив сильно та влучно, зробивши цим самим остаточний рахунок у матчі 3:1 на свою користь.