Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Притулюк Д.




Про гру:

Перша заявка «Авангарда» на участь у Першій лізі Волині з футзалу. З перших хвилин матчу на майданчику почав домінувати «Теремно хліб», що і увінчалось відкриттям рахунку на свою користь. Назар Лич влучним ударом відправив «круглого» під перекладину воріт суперника. Після чого Михайло Боднар гравець команди «Neris» після штовханини та непорозуміння у власному штрафному майданчику намагаючись врятувати заштовхав м’яч у власні ворота. Проте у наступній атаці він відзначився та забив тепер супернику. «Божевільна» перша половина гри, адже за наступну хвилину футзалісти зуміли ще раз обмінятись забитими м’ячами.

 У другій половині зустрічі забивав лише «Neris-Авангард»  хоча у «пекарів» також було не мало моментів для взяття воріт, але Олександр Кунаков не дозволив більше супернику забити. В середині другого тайму Олександр Пясецький зрівняв рахунок скориставшись помилкою голкіпера, а через невеликий проміжок часу героєм матчу став Богдан Гринчук, який і поставив остаточну крапку у цьому протистоянні вразивши ворота суперника потужним ударом.

Від так перші три очки для «Авангарда» та перший крок до виходу в Першу лігу. Від «Теремнівців» глядачі та вболівальників чекатимуть у наступних іграх лише перемоли, адже лише це може допомогти їм потрапити у вищий дивізіон.