Гра


6: 4

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Шістнадцятирічні вихованці ФК «Волинь»  під орудою тренерського тандему Олександр Антонюк-Володимир Мозолюк не стушувалися перед зрілими гравцями клубу «Tatrafan» і відразу почали шукати щастя біля чужих воріт. Досвідчені біло-чорні ж вже на 2-й хвилині підловили юнаків на контр-атаці, але пізніше були вимушені тричі поспіль розводити кулястого з центру майданчика після голів Вадима Ольховича, Ігоря Грицюка та Святослава Біскупа. Проте втриматикомфортну перевагу молодим «хрестонгосцям» до перерви не вдалося. «П’ятірка» гостей Віталій Кудкудак підбив підсумок тайму – 3:2 на користь «Волині».

В другій половині темп гри дещо знизився і під час позиційної атаки «Tatrafanа стався гол-красень. На правому фланзі атаки гостей Роман Власюк застосував «пушку» у дальню «дев’ять» і рахунок зрівняв, засмутивши вболівальників-батьків молодих суперників.

Паритет у рахунку тримався до 23-ї хвилини та супроводжувався обоюдними атаками. І тут у гарному сенсі прорвало Ігоря Грицюка з «Волині», який двічі поспіль наважився на удари із середньої дистанції та оформив хет-трик. По суті доля матчу була вирішена. Проте за останні 20 секунд гри сталося дві гольових події, авторами яких стали Ілля Потапчук та його одноклубник, від якого м’яч рикошетом потрапив у сітку воріт. 6:4 – перемога юнаків «Волині».