Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Важко прокидатися рану у неділю, коли за вікном осіння мряка. Проте суперники стартового поєдинку другого дня 1-го туру «кваліфікайна» відразу взяли з місця в кар’єр. Атака на атаку, випад на випад. Але голів довелося чекати до 9-ї хвилини, коли Володимир Третяк відкрив рахунок на користь «Акцента». Вже за дві хвилини гольова музика грала на честь «ПікБудівця» Дмитра Лисенка – 1:1. Останнє ж слово залишилося за «чорними». Тобто акцентом першої половини став гол «Акцента»на останній хвилині у виконанні Руслана Лебедя, який відправляв м’яч у порожні ворота після вдалої багатоходівку.

Після відпочинку «Акцент» продовжив тиск та сконструював ще одну ефектну і в одно час ефективну  комбінацію, що закінчилася голом Олега Демчука. Ця подія дала поштовх обом командам до більш агресивних дій у нападі. Голкіпери працювали у поті чола. Але й Юрій Уманець та Олександр Антипенко були не в змозі допомогти своїм колегам в епізодах на 21-й та 20-й хвилинах відповідно.

Розв’язка за законами футзального жанру наступила наприкінці зустрічі, коли «Пік-Буд» пішов у наступ з п’ятим польовим та помилився у передачах. Дубль Володимира Третяка зняв всі питання щодо переможця двобою.