Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Десять секунд знадобилося «камазо-пакківцю» Сергію Вознюку аби знайти шпарину у захисних побудовах «россо-нері» та загнати кулястого у сітку воріт. «кураж» спробував швидко відігратися і пішов у наступ великими силами. Двічі поспіль воротар господарів Євген Кречковський виручав своїх колег після небезпечних пострілів суперника, що дозволило Роману Киценюку дублем підловити горохівчан на контр-атаках. 3:0 на користь «камаза-агро-пакківського» симбіозу. Саме за такого рахунку пролунала сирена на перерву.

Після паузи події у грі розгорталися із калейдоскопічною швидкістю. «кураж» намагався у дебюті тайму забити, проте знов пропустив «контру» - 0:4. До честі горохівчан команда не покинула грати у футзал та шукала свої шанси у позиційних атаках. Одна з таких вилазок закінчилася щільним ударом Владислава Гладуна. Але Дмитро Перванчук у фірмовому стилі відновив гандикап у чотири м’ячі, а за кілька хвилин збільшив перевагу «аграріїв» до п’яти пунктів.

Спроба гостей грати польовими гравцями у пропорції 5х4 особливих дивідендів чорно-червоним не принесла. Лише одна із чисельних спроб пробити кіпера блакитно-чорних виявилася вдалою. А суперник на останок забив ще раз.