Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Представники так званої групи смерті вийшли на очний двобій, знаючи результат протистояння своїх суперників – «Вотранс»-«Ковель-Волинь» - 2:5. Діючий чемпіон Волині, володар обласного Кубку та переможець фіналу АФЛУ хорівська «Надія» серйозно налаштувалася на поєдинок з коліквським клубом «Екоресурси», котрий не зважаючи на регалії опонента вийшов битися з лідером на рівних.

Довгий час Тарасу Гринчишину вдавалося тримати свої володіння неприступними, але й він нічого не зміг вдіяти після удару впритул у виконанні новачка господарів Владислава Мазура на 6-й хвилині.

Бордово-білі не стушувалися після пропущеного м’яча і наполегливо шукали щастя біля чужих воріт. Наприкінці тайму навіть стався вихід 3 в 1 у виконанні колківців, але досвід Ігоря Пунди дався в знаки і погроза була відведена, а один забитий гол став підсумком першої половини гри.

Відпочинок пішов на користь гостям, які ще додали у русі та виглядали більш ніж гідно у протиборстві з фаворитом. В окремі відрізку часу Ліщук і Ко навіть притискали «Надію» до воріт, де впевнено діяв надійний, даруйте за тавтологію, Ігор Пунда. Львівські хорівці убаюкали суперника і в стрімкій атаці стараннями Ігоря КУдінова рахунок подвоїли. А далі справа техніки, що притаманна виконавцям діючого чемпіона. Кіпер «зелених», але досвідчених «надіївців» став підключатися до атак і у його візаві роботи відразу додалося. Тарас бився як лев, але й він був безсилим після влучних ударів Олександра Хлюбко, автора дублю Владислава Мазура та Юрія Хавера. Академічна, впевнена, але далеко не проста перемога підопічних Віктора Ревка 5:0 у стартовому матчі.