Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Центральний поєдинок першого дня змагань з перших хвилин почав виправдовувати свій статус. Луцько-ковельське футзальне протистояння – гарантоване видовище для глядачів, котрі представляли обидва клани. Вболівальникам на трибунах не доводилося нудьгувати не секунди. Вже на 3-й хвилині рахунок був відкритий. Відзначився екс-гравець «Волині» Роман Воробей, прицільно вдаривши у дальній кут воріт Дмитра Дувакіна з лівого флангу атаки лучан.

Відповідь гостей не забарилася. Ковельчани додали у швидкості і моменти біля воріт Павла Чемериса почали виникати дедалі частіше. Ще до перерви чемпіон-параолімпієць Віталій Романчук зрівняв рахунок, а за кілька хвилин Олександр Портянко вивів гостей вперед.

Після відпочинку напруження у бойовому протистоянні лише зростало. На 14-й хвилині дубль оформив лучанин Роман Воробей, відновивши рівновагу. Проте вже за дві хвилини Дмитро Мякота знову вивів «Ковель-Волинь» уперед – 3:2.

Далі була боротьба. Багато боротьби. Були фоли та емоції. Фірмовий гол Івана Мучака і спроба «Вотранса» врятувати матч у грі із пятим польовим гравцем. Розв’язка наступила після того, як голкіпер гостей Дмитро Дувакін спочатку впевнено заволодів м’ячем, а за мить відправив Select у самісіньку «дев’ятку» ударом від власних воріт.

Підсумкові 5:2, як еквівалент безкомпромісного та видовищного та видовищного поєдинку, що став справжньою прикрасою першого дня турніру.