Гра


3: 1

Удари по воротах:

18
:
12

Удари у рамку воріт:

8
:
4

Сейви:

3
:
6

Фоли:

4
:
6

Попко Максим/Гоза Руслан/Хомич Анатольй




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Волинець Юрій




Про гру:

 

            Потрапивши у плей-офф Четвертої ліги з четвертої сходинки, «Колос-2»  на досвіді обіграв Воротнів та срібних призерів «регулярки» з ФК «Мильськ». Своєю чергою «Ратнів» доволі впевнено проклав собі шлях до головного матчу сезону, залишивши битими струмівський «Ветеран» та «Imperium».

 

            Тому на полі у першому протистоянні зійшлися досвід і молодість. І молоді гравці «Раті» вже на 11-й секунді зустрічі зробили «почин» і відкрили рахунок в зустрічі, а гол на свій актив записав Артем Лясковський – 0:1. Окрилені швидким м’ячем, номінальні гості продовжували володіти ініціативою, а ківерцівська команда грала від захисту, стримуючи натиск ратнівчан. Пристосувавшись до стилю гри суперника, другу половину тайму ківерцівська команда заграла активніше і гостріше. Близьким до взяття воріт був Володимир Ренькас, але воротар гостей Назар Третяк відвів небезпеку. Та все ж і він був безсилий, коли після розіграшу штрафного, м’яч потрапив в руку захисника гостей і Олександр Байрак чітко реалізував шестиметровий удар. Рахунок став нічийним – 1:1. Гра після голу набирала обертів і гостроти. Розпочалася справжня «битва» по всьому майданчику на зустрічних курсах та почергових штурмах воріт. Проте, незважаючи на потужні атаки команд, рахунок першого тайму залишився нічийним.

 

            Другий тайм активно розпочали ветерани, а гості діяли від захисту. Атака у виконанні номінальних господарів Гусак-Полтавець могла досягти успіху, але в останній момент Третяк прочитав задум суперників і відвів небезпеку. Та все ж потужні дії ківерчан вдруге увінчалися успіхом. Андрій Полтавець зробив простріл вздовж воріт і м’яч від захисника «Раті» Андрія Андрощука влетів у ворота – 2:1! Окрилені голом, ветерани на «другому диханні» пішли збільшувати рахунок. Першу спробу Полтавця парирував Третяк, а з другої – Владислав Деркач досяг успіху, забивши третього – 3:1! Цей м’яч наче «мокрий душ» накрив ратнівчан і вже кінцівка гри пройшла за їх територіальної та ігрової переваги. Єрмаков, Єндрощук, Химчук мали нагоди для взяття воріт, але цього разу надійна гра Подолюка стала їм на заваді. Як не тисли гості ветеранів, досвід взяв своє і рахунок залишився до кінця зустрічі на їх користь.

 

            Отож, перемога «Колос-2 Ветеран» з різницею у два м’ячі ще не гарантує їм остаточну перемогу. Як показали попередні ігри, ФК «Рать» непроста команда, яка може піднести сюрприз будь-кому. Тож дочекаємося результату другого матчу і будемо робити висновки – хто є хто!

 

Найкращий гравець матчу:  Владислав Деркач (Колос-2 Ветеран)