Гра


1: 2

Удари по воротах:

18
:
17

Удари у рамку воріт:

6
:
7

Сейви:

5
:
5

Фоли:

7
:
5

Журибіда Володимир/Хомич Анатолій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Волинець Юрій




Про гру:

 

            У Другій лізі першим фіналістом став ФК «Духче». Команда з Рожищенської громади жорстоко розібралася з «Вадрусом» у другому матчі - 9:0. І це після того, як виробники взуття забрали першу зустріч (2:1). Їхнім суперником у головній битві сезону став ФК «Луцьктепло-Четвертня». Об’єднана команда не без труднощів зайшла у пост-сезон, але вже тут стала «грозою» для авторитетів. На шляху до битви за абсолютне золото «комунальники» здолали бронзових призерів «регулярки» СК «Вишків» та переможця дивізіону – АСК «Забороль».

 

            Тому на бойовому настрої «комунальники» розпочали гру першим номером і насіли на ворота «Духча». Вже в дебюті Михайло Шкабура перевірив на надійність Станіслава Семенюка, але останній зіграв впевнено. А от стрімка контратака у відповідь від «Духча» завершилася тим, що Назар Лич вивів гостей вперед – 0:1. «Тепловики» після голу ще додали у швидкостях і продовжили натиск. Олександр Дубець мав шанс зрівняти рахунок, але надійно зіграв Семенюк. В свою чергу, гості теж мали ряд нагод, щоб збільшити рахунок, але Бандурі та Сабатюку в завершальних стадіях атак бракувало влучності. Завершення тайму пройшло під диктовку «Луцьктепла». Гості втримали натиск і не дали господарям змінити рахунок до кінця першого тайму.

 

            Другий тайм розпочався з активних дій ФК «Духче», які виглядали стрімкішими і володіли ініціативою. Вкотре на вістрі атак опинявся Бандура, але надійно грав Михальчук. Поступово «тепловики» вирівняли гру і пішли на штурм, щоб вирівняти рахунок. Розпочалися «каруселі»: жодна з команд не поступалася одна одній. Час невпинно спливав, а рахунок залишався незмінним. Основні події першої фінальної гри розгорнулися на останніх секундах зустрічі. Давид Корнійчук потужним ударом в дальню «дев’ятку» подвоїв перевагу «Духча» – 0:2. Утім, за кілька секунд непоступливі «комунальники» відіграли один м’яч, а автором голу став Олександр Дубець – 1:2. На останніх секундах господарі втратили останній шанс, щоб зрівняти рахунок: Валерій Возняк з вигідної позиції пробив вище воріт!

 

            Отож, мінімальна перевага в один м’яч для ФК «Духче», і інтрига щодо переможця переноситься на другий матч.

 

Найкращий гравець матчу:  Олександр Дубець (Луцьктепло Четвертня)