Гра


0: 0

Удари по воротах:

15
:
10

Удари у рамку воріт:

7
:
6

Сейви:

6
:
7

Фоли:

1
:
7

Журибіда Володимир/Попко Максим/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Волинець Юрій




Про гру:

 

          Після першої фінальної гри за звання Абсолютного чемпіона у «Вишці» «Атлетік» забезпечив собі хоч і мінімальний, але гандикап,  тому матч-відповідь мав розставити всі крапки над «і». «БусМаркет» намагався взяти реванш, а «Атлетік» - втримати переможний рахунок на свою користь. 

 

          З перших секунд зустрічі підопічні Олександра Лисенка не стали грати на утримання рахунку, а пішли у наступ, підключаючи у якості п’ятого польового гравця свого коуча. Така тактика дозволила їм діяти гостро і небезпечно. Господарі, граючи від захисту, періодично «жалили» суперника швидкими контратаками: зокрема, Микола Бойко був близьким до успіху, але надійно зіграв Сергій Запорожець. Команди, враховуючи результат першої зустрічі, демонстрували швидкісний футбол, щоб схилити хід гри на свою користь. Шпак і Крупнік активно діяли на вістрі атак господарів, але Запорожець залишався непробивним. В середині тайму гра вирівнялася і команди стали грати спокійніше, подовгу утримуючи м’яч і готуючи свої атаки. В кінцівці тайму гравці «Атлетіка» знову перейшли до активних дій, граючи в 5 польових. Однак їх суперники з «БусМаркета» надійно оборонялися і навіть декілька разів відповіли гострими контратаками. На останніх секундах тайму нагоду відкрити рахунок втратив Нзар Цап – цього разу свою майстерність продемонстрував Владислав Савчук. Тож за нічийного нульового результату команди обмінялися воротами.

 

          У другій половині зустрічі господарі з перших секунд почали активні дії, щоб змінити хід поєдинку. Корчук, Каварський, Пастушок небезпечними ударами штурмували ворота Запорожця, але Сергій діяв у «рамці» надійно. «Атлетік» стримав натиск господарів і перейшов до активних дій. Швидкості знову зросли і команди демонстрували швидкісну, силову гру. У кінцівці зустрічі гості знову в якості п’ятого польового гравця випустили Олександра Лисенко, щоб за чисельної переваги в атаці закріпити перевагу. Але «БусМаркет» не та команда, яка здається без бою. Вони в свою чергу теж перейшли до активних дій, щоб вирівняти становище. І начебто це їм було до снаги. Але вкотре на шляху м’яча ставав Запорожець. Остання хвилина гри стала найбільш спекотною і бойовою. Спершу Богданенко не замкнув ювелірну передачу свого товариша, а у відповідь Друкачук не зміг переграти Савчука. Як не старались команди розмочити рахунок, гра закінчилася бойовою «сухою» нічиєю, яка стала переможною за сумою двох зустрічей для млинівського «Атлетіка»!

 

          Отож, по закінченню гри «Атлетік» разом з золотими медалями, отримав і красень Кубок Абсолютного чемпіона Вищої ліги, а «BusMarket» в нагороду отримав нагороду фіналіста!

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Каварський (BusMarket)