Гра


1: 0

Удари по воротах:

12
:
33

Удари у рамку воріт:

6
:
7

Сейви:

8
:
0

Фоли:

8
:
7

Хомич Анатолій/Бродовський Руслан/Лойко Павло




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Два колективи, що минулого року грали у фіналі плей-офф Першої ліги, цьогоріч підвищилися у класі і тепер, посунувши місцевих «старожилів», зійшлися у битві за звання Абсолютного чемпіона у «Вишці». З перших секунд зустрічі номінальні гості дали зрозуміти, що налаштовані дуже серйозно: високі швидкості, постійний тиск на захист млинівців і явна претензія на домінування на майданчику та гру «першим номером». Такий розвиток подій явно не влаштовував «Атлетік», і тому наставник господарів Олександр Лисенко вже на 3-й хвилині з’явився на майданчику в якості п’ятого польового гравця. Такий нестандартний хід дозволив млинівцям взяти «Select» під свій контроль і «закрити» суперників на власній половині. А вже на 4-й хвилині стався гол – після довгого розіграшу «з п’ятим» Андрій Чабан наважився на постріл з далекої відстані: удар вийшов не надто складним, але біля самих воріт м’яч влучив у ногу когось з захисників і опинився зовсім не в тому місці, де на нього чекав Владислав Савчук – 1:0. «Атлетік» і далі продовжував частенько грати у п’ять польових гравців і треба віддати млинівцям належне, виходило гостро і переконливо. Одразу після голу мав забивати ще й Богдан Цап, але його гарматний удар потягнув Савчук. Були ще й поперечка і промах з метра, але збільшити свою перевагу господарям не вдавалося. «БусМаркет» намагався зачепитися за м’яч, але протистояти злагодженій грі п’ятірки суперників гостям було дуже важко, лише перед перервою вони таки дочекалися помилки господарів у захисті, але партнерів виручив голкіпер Сергій Запорожець.

 

Другий тайм за великим рахунком пройшов за схожим сценарієм: «Атлетік» завдяки активному використанню п’ятого гравця переважав у контролі м’яча і створив більше небезпечних моментів та бездоганно у «рамці» гостей зіграв Влад Савчук, а двічі після ударів Тимофія Денисюка та Олександра Друкачука його підстрахував каркас воріт. «БусМаркет» намагався знайти рецепт протидії супернику і по перерві виходило трохи гостріше, втім цього виявилося замало, щоб розпечатати Сергія Запорожця.

 

Таким чином, після першої фінальної гри «Атлетік» забезпечив собі невеличкий гандикап, але в тому, що матч-відповідь також буде непростим для обох команд немає жодних сумнівів.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Чабан (Атлетік)