Гра


33: 44

Удари по воротах:

18
:
14

Удари у рамку воріт:

13
:
8

Сейви:

3
:
8

Фоли:

3
:
4

Хомич Анатолій/Гоза Руслан/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Гетьман Василь




Про гру:

 

Перший поєдинок підзвітних команд завершився досить тяжкою мінімальною вольовою перемогою чинних чемпіонів "регулярки" Першої ліги. Але самобутній колектив з мікрорайону ЛПЗ зумів нав'язати жорстку боротьбу фаворитам і довів, що легким опонентом він для чемпіонів не буде.

 

Як і в першому поєдинку команд, зустріч починалася в шаленому темпі, який нав'язували здебільшого гравці  "фіолетової" команди. Шалений старт дуже швидко приніс дивіденди  "андердогу": вже на 4-й хвилині Андрій Літвінцов відзначився «дублем» у воротах Андрія Поліщука – 0:2. Це стало холодним душем для "західників", але ще довго їм не вдавалося взяти гру під свій контроль. В кінці тайму в стрімкій контратаці Павло Балас забив третій гол для "КроШу", замкнувши простріл Максима Чуприни – 0:3! Все частіше  "індустріали" атакували з п’ятьма польовими, але до перерви ворота Дмитра Роюка залишалися «сухими».

 

На початку другого тайму Вадим Словік точним "парашутом" покарав своїх суперників за помилку під час атаки з п’ятим польовим: рахунок став 0:4, і здавалось, що шансів на порятунок у номінальних господарів не залишилось. Але слід віддати належне чемпіонам Першої ліги, які дійсно проявили характер та волю, і не склали зброю, а боролись до останньої секунди. Лідерські якості сповна продемонстрував досвідчений Роман Никитюк, який двічі асистував своєму тезці - Сальнику, а ще одним забитим м'ячем відзначився Любомир Гаврилюк – 3:4! Зовсім трішки не вистачило чемпіонам до заповітної "переможної" нічиєї, а тому все вирішувала післяматчева серія пенальті. Футбольна лотерея зіграла на боці "КроШу", і ніхто не скаже, що команда Руслана Дороша на це не заслужила! Тож у Першій лізі нас очікує фінальна битва між ветеранами з Володимирівки та представниками заводу  "Kromberg end Schubert"!

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Літвінцов (Kroshu Lutsk)