Гра


9: 0

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

           В першому матчі ½ фіналу за абсолютне чемпіонство серед друголігових клубів срібний призер чемпіонату ФК «Духче» екзаменував четвертий клуб ліги «Вадрус», але мінімально поступився з рахунком 1:2. Тому всі чекали на інтригу і хоч якусь, але «надію» для команди Олександра Лисенка.

 

Як і в першій грі, ФК «Духче» не став відсиджуватися в обороні, а з перших хвилин пішов вперед, аби довести, що саме його команда буде фаворитом даної зустрічі. Першу спробу вразити ворота Іваном Бандурою ліквідував голкіпер номінальних гостей – Тарас Яковлюк. Але у другому епізоді, після влучно пробитого ним стандарту в «девятку», Тарас був безсилим – 1:0. Забитий м’яч додав сил господарям і вони заграли стрімкіше, а через хвилину Давид Корнійчук дальнім ударом під поперечину подвоїв перевагу своєї команди і вивів її вперед за сумою двох ігор – 2:0. Другий м’яч дещо «струснув» гостей, і вони активізували свої дії. Вони провели ряд гострих атак, але завершальні удари Олександра Кузьменка та Олександра Корнійчука прийшлися повз ворота Станіслава Семенюка. Та все ж впевненіше в атаках себе почували футзалісти з Духча. Одна з їх швидких атак завершилася втретє взяттям воріт «Вадруса». Гол в активі Максима Сабатюка – 3:0. Після третього голу ігрова ініціатива повністю у «ногах» номінальних господарів, які штурмували ворота і грали першим номером. Гості не втрачали надію, і щоб врятувати гру, почали грати в 5 польових, аби досягти переваги при атаках. Корнійчук, Кузьменко могли відзначитися, але надійно грав Семенюк. «Духче» надійно оборонявся і до кінця першого тайму Бандура двічі «піймав» на помилках гостей, перехопивши передачі та влучивши в порожні ворота – 5:0.

 

П’ять сухих забитих м’ячів у першому таймі повністю деморалізували «Вадрус», і малюнок гри з початку другого тайму не надто змінився. «Духче» і далі притис суперника до своїх воріт і володів ігровою перевагою. Господарі, набравши обертів, «творили» на майданчику, що хотіли. Особливою активністю відрізнявся Бандура, якого цього дня неможливо було стримати. До кінця зустрічі він ще чотири рази прицільно влучав у ворота гостей, які продовжували грати в 5 польових, тим самим довівши лік своїм забитим голам у грі до семи!

 

Отож, розгромна перемога з «сухим» рахунком 9:0 команди ФК «Духче» над командою ФК «Vadrus» вивела їх у фінальну стадію розіграшу, де на них вже чекав ФК «Луцьктепло-Четвертня», який завдяки «футбольній лотереї» виграв путівку до фіналу.

 

Найкращий гравець матчу: Іван Бандура (Духче)