Гра


1: 2

Удари по воротах:

12
:
9

Удари у рамку воріт:

9
:
6

Сейви:

4
:
8

Фоли:

3
:
3

Дмитрук Богдан/ Мищук Анатолій/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Волинець Юрій




Про гру:

 

«Володимирівка-Ветеран-2» святкувала переконливу перемогу у першому матчі серії з рахунком 4:1 і створила собі чудові шанси на вихід до півфіналу. Проте амбітний «Любарт Фемілі» не та команда яка здається без бою, і прагнула за будь-що досягти позитивного результату.

 

Тому  вже з перших секунд «князі» пішли в атаку, намагаючись забити «швидкий гол» і це їм вдалося. Рахунок зустрічі відкрив Назар Балабан – 0:1. «Ветерани» не чекали на такий розклад і почали грати обережніше і швидше. Вони подовгу утримували м’яч, готуючи до вірного свої атаки. Активністю вирізнявся Сергій Чемерис, але його удари локалізував Віталій Аршулік. Але досвідчені «ветерани» все таки дотиснули гостей, і Олександр Карпенко після вивіреної і підготовленої атаки, ударом з-за меж карного майданчика відновив рівновагу в рахунку – 1:1. Нічия «оживила» команди і до кінця тайму вони по декілька разів обмінялися небезпечними моментами. Близькими до взяття воріт у гостей був Юрій Докай, а у ветеранів – Сергій Чемерис. Проте зусилля команд до кінця тайму не принесли їм успіху і за нічиєї команди обмінялися воротами.

 

Другий тайм команди розпочали активними діями. «Ветерани» утримували високий темп завдяки частим замінам, а «князі» сподівалися лише на власні сили, так як через травми гравців залишилися грати без замін. Та це не знітило їх перед досвідченими господарями і вони чітко діяли у захисті, а при нагоді швидко контратакували. В одній з таких атак Вадим Пігула забив і вивів «князів» вперед – 1:2. Після забитого голу у них відкрилося «друге дихання» і вони «закружляли» з м’ячем, плетучи мереживо передач  біля воріт Олександра Тищенко. Юрій Докай мав шанс забити третій, але цього разу на заваді м’ячу стала стійка. «Любарт Фемілі» і надалі продовжував тиск з надією досягти успіху, але щоразу натикався на надійну оборону «ветеранів», яку цементували Чабан і Мосурець. Проте, як не старалися «князі» дотиснути Володимирівку, переможний рахунок в один м’яч у другій грі не дозволив їм наблизитися до суперника в рахунку за сумою двох зустрічей.

 

Отож, мінімальна поразка «Володимирівки Ветеран-2» у другій грі не стала для них перепоною для потрапляння у півфінальну частину розіграшу П’ятої ліги.

 

          Найкращий гравець матчу: Вадим Пігула (Любарт Family)