Гра


7: 1

Удари по воротах:

19
:
11

Удари у рамку воріт:

12
:
7

Сейви:

6
:
4

Фоли:

1
:
2

Мищук Анатолій/Гоза Руслан/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Волинець Юрій




Про гру:

 

 За сухої впевненої перемоги «ТТІ-2» з розгромним рахунком 9:0 в першому матчі ¼ фіналу над своїм суперником, мабуть, ніхто не сумнівався, що команда міста шахтарів вже у півфіналі. Проте команда з Острожця, яка потрапила «в останній вагон» чвертьфінального розіграшу, виходила на гру з бойовим настроєм і готова була докласти максимум зусиль, щоб на останок «гримнути дверима» і показати достойну гру.

 

Тому за такого розкладу команди з перших секунд почали активні дії. Перший удар в сторону воріт господарів провів Тарлан Гаджиєв, але м’яч пройшов в сантиметрах біля стійки. Тарлан ще декілька разів небезпечно зіграв біля воріт, але безрезультатно. У відповідь, Давид Лисиця перевірив реакцію голкіпера гостей, але останній зіграв надійно. Стримавши стартовий натиск суперників, «ТТІ-2» поступово почав перехоплювати ініціативу і створювати швидкі атаки. В одній з них комбінація Давид Лисиця – Тарас Чепель принесла їм успіх і вони повели в рахунку – 1:0. За декілька секунд Чепель мав нагоду збільшувати перевагу, але не зміг переграти голкіпера. Утім, його напарник Дмитро Рубан свого шансу не втратив і, показавши дриблінг у володінні м’ячем, збільшив перевагу нововолинської команди – 2:0. Острожівчани в основному діяли від захисту і зрідка відповідали гострими моментами. Одну з таких нагод, щоб скоротити рахунок, втратив Гаджиєв, але цього разу дуель виграв голкіпер «ТТІ-2» Олександр Мельничук. Кінцівку тайму активніше провели гості, але змінити рахунок гри їм не вдалося.

 

На початку другого тайму вже одна з перших атак господарів, завершилася взяттям воріт. Нововолинці нарощували темп гри і повністю домінували на майданчику. Їх наполегливість знову завершилася взяттям воріт. Олег Самков видав пас на Іллю Цьоха і четвертий м’яч затріпотів у воротах гостей – 4:0. Захопившись штурмом воріт опонентів, господарі допустилися позиційної помилки, і Сергій Гузоватий при введенні м’яча з кутового зробив прострільну передачу , а м’яч рикошетом від захисника потрапив у ворота – 4:1. Піднесені забитим м’ячем, острожівчани через певний час ледь не досягли вдруге успіху, однак Мельничук упіймав «кулястого» на лінії воріт. Ці активні атаки гостей змусили «ТТІ-2» діяти обережніше в захисті і відповідати гострими контратаками у відповідь. Гравці ж «Олам-Кесеф-2» в основному захищалися, а при нагоді організовували свої атаки. Заключні хвилини гри пройшли за повної переваги господарів, і вони вкотре підтвердили свій клас та ще тричі досягали успіху: авторами голів були Олег Самков і двічі Тарас Чепіль, який у матчі відзначився «хет-триком».

 

Отож, друга переконлива перемога «ТТІ-2» над «Олам-Кесеф-2» з рахунком 7:1 – і вони стали першими півфіналістами цьогорічного розіграшу.

 

Найкращий гравець матчу: Тарас Чепіль (ТТІ-2)