Гра


11: 13

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Лише тиждень минув після останнього очного – чемпіонського для «Вотрансу» – побачення цих команд у «регулярці» – і ось нова зустріч, нове принципове протистояння і нові завдання. А на кону на цей раз був вихід у фінал Кубка Волині з футзалу. Підопічні Юрія Волошина не проти були покласти свої золоті нагороди в кубкову чашу, але для цього необхідно було здолати як мінімум ще дві перепони. Перша з них – це їх принципові суперники з міста залізничників. Ковельчани якось нерівномірно пройшли турнірний шлях у Суперлізі – невпевнений старт і провальний фініш дещо змарнували чудову ходу команди в середині турнірної боротьби, коли ковельчани на певному проміжку були лідерами Суперліги. В підсумку, опинившись за бортом трійки призерів, команда з однойменного міста тепер прагнула будь-якою ціною завоювати почесний кубковий трофей.

 

Видно було, що суперники дуже добре знають один одного, вивчили всі сильні та слабкі сторони своїх опонентів, а тому найбільшу увагу приділяли надійній грі в захисті, щоб не припускатися необдуманих похибок. Саме тому, незважаючи на динаміку та високий темп, по-справжньому гольових нагод було обмаль, але сама гра та боротьба на паркеті дійсно проходили на найвищому градусі. На передостанній хвилині першого тайму Артем Федецький дотепним пасом п'ятою вивів у прорив правим флангом Дмитра Максимчука, який незручно для Назара Мигаля пробив низом під опорну ногу "кіперу" і м'яч (попри всі намагання останнього) все ж таки перетнув лінію воріт – 0:1.

 

За мінімальної переваги «перевізників» команди вийшли на другий тайм. Господарі грали по рахунку, впевнено тримали захист, а ковельчани змушені були атакувати більшими силами. Запам'ятались кілька чудових сейвів у виконанні молодого воротаря "Вотрансу" Володимира Філяровського,  найефектнішим з яких було відбиття удару Віталія Романчука після прострілу Андрія Лукашука:  перший номер «синьо-червоних» блискуче зреагував на удар буквально з якихось 1,5-2м до воріт. Але досвідчений гравець ковельчан з "шісткою" на спині виправився за дві хвилини до фінальної сирени, коли під час позиційної атаки з п’ятим польовим отримав передачу від Віталія Кашуби, хитнув захисника "вотрансівців", підробивши "селект" під свою ліву і чудовим ударом не залишив шансів для Філяровського – м'яч від стійки затріпотів у сітці – 1:1. Далі було нервове, але безгольове закінчення ігрового часу та післяматчева серія пенальті. Чудову реакцію на лінії воріт тут продемонстрував воротар ковельської команди Назар Мигаль – саме його два чудові сейви виводять  МФК  "Ковель" до фіналу  Кубка Волині!

 

Найкращий гравець матчу: Назар Мигаль (МФК Ковель)