Гра


0: 9

Удари по воротах:

10
:
11

Удари у рамку воріт:

11
:
17

Сейви:

2
:
1

Фоли:

1
:
1

Журибіда Володимир/Мищук Анатолій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Волинець Юрій




Про гру:

 

               У другій парі ¼ плей-офф  П’ятої  ліги зустрілися переможець цьогорічної регулярки – друга команда «ТТІ» з міста гірників, і «Олам-Кесеф-2» з Острожця, яка потрапила «в останній вагон» чвертьфінального розіграшу.

 

          Гра розпочалася в швидкому темпі. Обидві команди прагнули забити «швидкий мяч» і заволодіти територіальною та ігровою перевагою. Нововолинська команда виглядала більш технічною і її дії більш напружували оборонні порядки колективу з Острожця. Але господарі, незважаючи на швидкі та потужні випади нововолинців, гостро діяли у контрвипадах. Гузоватий, Бакалейко не раз дошкуляли Павлу Сечинському, але він у «рамці» діяв надійно. «Розкочегарившись», «гірники» активізували свої атакуючі дії і Тарас Чепіль відкрив рахунок – 0:1. Забитий м’яч ще більше «розігнав» гостей і вони перейшли до активних дій. Смаль не влучив у порожні ворота, а при другій спробі, після асисту Артема Ігнатійчука, подвоїв перевагу «ТТІ-2» у матчі – 0:2. Чепіль не влучив з вигідного положення, але Юрій Байдала потроїв рахунок – 0:3. Ще ряд небезпечних моментів від Чепіля і Ващука ліквідував Гузоватий. Гості в кінцівці тайму підключали п’ятим до своїх атак голкіпера, і така перевага принесла їм успіх. Підключившись до атаки, Павло Сечинський дальнім ударом загнав четвертий м’яч у ворота команди з Острожця. А за 10 секунд до завершення першого тайму, Артем Ігнатійчук увігнав і п’ятий гол у рамку Гузоватого – 0:5.

 

Незважаючи на перевагу в 5 м’ячів, «ТТІ-2» у другому таймі не став грати на збереження рахунку, а все з перших секунд пішов на штурм воріт «Олама». І після 20-ти секунд гри, атака Юрія Байдали і його націлена передача на Михайла Смаля – і шостий м’яч затріпотів у сітці острожан – 0:6. Господарі вже нічого не могли протидіяти активним діям гостей, які і надалі грали у свою переможну гру і вели швидкі наступальні дії. За повної ігрової переваги вони ще тричі засмутили господарів до кінця гри. Свій «хет-трик» оформив Смаль після пасу Байдали, Денис Пащук відзначився після пасу Чепіля і останній м’яч потужним ударом з далекої відстані на рахунку Артема Ігнатійчука – 0:9. Відчайдушні спроби «гірників» на останніх секундах гри забити десятий не увінчалися успіхом і за сухої впевненої перемоги з розгромним рахунком 9:0 «ТТІ-2», мабуть, вже може замовляти квиток у півфінал П’ятої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Михайло Смаль (ТТІ-2)