Гра


2: 6

Удари по воротах:

15
:
19

Удари у рамку воріт:

10
:
13

Сейви:

8
:
8

Фоли:

5
:
4

Максимов Дмитро/Журибіда Володимир/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Волинець Юрій




Про гру:

 

Плей-офф в П’ятій лізі розпочався пізніше за всі ліги. Минулого тижня лише відбувся останній матч регулярного чемпіонату. А вже цієї неділі, в спорткомплексі ВНУ, срібний призер ліги «Легіон» екзаменував команду з Бубнова, яка завершила цьогорічний марафон на сьомому місці. Проте матчі плей-офф не раз підносили сюрпризи, незважаючи на кінцеве розташування команд.

 

Як і подобало призеру, гості заграли першим номером і більше володіли м’ячем. Петро Гонтар і Денис Голодюк дошкуляли своїми ударами Валерію Сумкіну, але останній діяв надійно. В свою чергу, господарі зусиллями Джигирея і Дмитришина несли загрозу воріт Романа Пестраковича. За гри на зустрічних курсах пройшла перша половина тайму. Першими досягли успіху гості. Вони чітко розіграли введення м’яча з-за бокової лінії. Андрій Демський асистував на Романа Пестраковича і гості повели в рахунку – 0:1. Після забитого голу вони знову заграли небезпечніше і швидше. Захопившись атакуючими діями, вони пропустили контратаку до своїх воріт і Богдан Кудим відновив рівновагу в рахунку – 1:1. Але розіграш з центра поля після пропущеного м’яча і швидка атака через 15 секунд знову вивела гостей вперед. Автором голу став Пестракович, оформивши дубль – 1:2. Господарі і надалі грали від оборони і лиш зрідка дорікали супернику і сирена зафіксувала їх поразку з мінімальною різницею після першого тайму.

 

З перших секунд другого тайму «легіонери» пішли штурмувати ворота бубнівчан, і вже в дебюті Пестракович оформив «хет-трик» у грі – 1:3. Згодом дальній кидок голкіпера гостей Концимала в карний «Marksonа» на партнера Андрія Демського – і четвертий м’яч затріпотів у сітці воріт господарів – 1:4. Через хвилину втратили шанс збільшити рахунок Демський і Голодюк. Господарі теж зрідка тривожили суперника гострими випадами. Близькими до взяття воріт були Дмитришин, Кудим, але їм на заваді ставав Патійчук, який декілька разів рятував свою команду. Але якщо не забиваєш ти – забивають тобі. Стримавши випади господарів, «легіонери» від захисту перейшли у наступ і зробивши сольний прохід, Демський вийшов сам на сам з голкіпером господарів і влучив у стійку, а після відскоку, його напарник Тарас Мазяр зіграв першим на добиванні. Рахунок став 5:1 на користь «Легіону». Вони і надалі продовжували домінувати і їх гра була яскравішою. Господарям залишалося атакувати ворота «легіонерів» лише з дальньої дистанції. В середині тайму гості дещо послабили тиск на ворота суперників, чим і скористалися їх опоненти. Швидка атака у виконанні Кудима і Барчука і господарі скоротили рахунок – 2:5. Після забитого голу вони продовжили тиск на ворота Патійчука, пішовши на відчайдушний штурм його воріт. Але гості чітко організували захист і «ламали» всі спроби Бубнівчан, чекаючи на слушний момент, щоб завдати відповіді. І такий момент настав: за 19 секунд до закінчення зустрічі Богдан Ройко поставив остаточну крапку в першій зустрічі, забивши шостий м’яч своєї команди – 2:6.

 

Таким чином, «Легіон» практично забезпечує собі путівку до півфіналу плей-офф, а хлопцям з «Markson» для продовження боротьби потрібно створити справжнє спортивне диво. Та все може статися. Дочекаємося другої гри, яка і покаже, хто є хто.

 

Найкращий гравець матчу: Роман Пестракович (ФК Легіон ТГ)