Гра


1: 1

Удари по воротах:

15
:
22

Удари у рамку воріт:

7
:
13

Сейви:

12
:
6

Фоли:

3
:
7

Мищук Анатолій/Максимов Дмитро/Осипчук Владислав




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав\Волинець Юрій




Про гру:

 

В першій грі недільного вікенду зійшлисяся срібний та бронзовий призери «регулярки» у Третій лізі. «White band» на шляху до 1/2 в драматичному протистоянні пройшов «Клевер сторс». Кращого довелося визначати за допомогою серії пенальті і успіх був на боці підопічних Володимира Тачинського. Своєю чергою, «Грифон» теж доволі мінімально пройшов «Дежу». Щоправда, до лотереї доводити не довелося. Команда Богдана Компанійця забрала серію з загальним рахунком 4:3.

 

Отож команди, знаючи стиль гри суперника, розпочали гру обережно і подовгу готували свої атаки. Вже на перших хвилинах «Грифон» дав зрозуміти, що він буде боротися до останнього і дасть гідний бій. Микола Поліщук,  пройшовши  лівим краєм, потужно пробив по воротах, але Максим Панько парирував його удар. Вадим Мойсеєв у відповідь пробивав по воротах господарів, але м’яч пролетів в сантиметрах над поперечиною. Команди  почергово тривожили одна одну і грали до явного. Поступово гості перехопили ініціативу і провели серію небезпечних моментів. Нагоду відзначитися мали Ярмощук, Кромський і Секунда. Але Іван Швед локалізував всі небезпечні моменти гостей. Діючи чітко і злагоджено в обороні і заручившись надійною грою свого голкіпера, господарі чітко зіграли від оборони і їх швидка контатака в середині тайму принесла їм успіх: Василь Войтюк, пройшовши лівим краєм, зробив простріл, і Миколі Поліщуку залишилося лише підставити ногу і відкрити рахунок зустрічі – 1:0. «White band» після пропущеного голу заграв активніше і насів на ворота господарів. Ярмощук був близьким до взяття воріт, але вкотре надійно грав Швед. Господарі чітко будували оборону і не підпускали гостей до карного майданчика. При нагоді вони йшли в контратаки, але в кінцівках моментів бракувало влучності. Кінцівку тайму гості провели у штурмі воріт суперника, щоб змінити хід гри, але їх зусилля не увінчалися успіхом. І з мінімальною перевагою господарів команди обмінялися воротами.

 

Другий тайм гості, як і передбачалося, пішли рятувати гру і заграли гостріше. Тачинський і Мойсеєв знову на вістрі атак і були близькі до взяття воріт. Але голкіпер «Грифона» вкотре демонстрував свою майстерність. В свою чергу Поліщук міг збільшити рахунок. Команди заграли у відкритий швидкісний футбол. Але більш активно насідали гості на ворота господарів. Вони більше володіли м’ячем і грали першим номером. І їх наполегливість переросла у результат. Віталій Глушко підступним ударом з носка, під завісу гри, застав у розпач Шведа і рахунок гри став нічийним – 1:1. Команди не стали догравати матч і зберігати рахунок, а перейшли до активних дій, щоб вирвати перемогу у першій грі. Більш наполегливими були гості, які влаштували в кінцівці гри відчайдушний штурм воріт «Грифона». На останніх секундах розіграш Кромський – Ярмощук мала їх виводити вперед, але останній не влучив у порожні ворота.

 

Отож, бойова нічия двох призерів «регулярки» Третьої ліги у першій грі і зберегла інтригу до наступної зустрічі двох амбітних команд.

 

Найкращий гравець матчу: Іван Швед (Грифон)